Actieve teambuilding met The Amazing City Race

3u tot 4u
20 tot 200 personen
geen opties beschikbaar

Als actieve teambuilding doet The Amazing City Race onder voor geen enkel ander stadsspel. In dit spel beleef je een spannende hightech achtervolging doorheen de stad.

Bloedstollende hightech achtervolging

We gooien je meteen de race in. Vervul je missie terwijl je achternagezeten wordt door je tegenspelers. Je hebt 1 uur de tijd om 8 opdrachten op 8 locaties tot een goed einde te brengen. Deze opdrachten worden uitgevoerd door de Runners in je team; zij sprokkelen de punten. De smartphone vertelt hen wat de volgende bestemming is en welke opdracht ze moeten uitvoeren. Het ultieme bewijs van een correct uitgevoerde opdracht is een foto die de spelleiding ontegensprekelijk overtuigt.

Als Runner moet je niet enkel beschikken over een goed oriëntatievermogen en een creatief stel hersenen. Een stel snelle benen moeten je uit de handen van de tegenpartij houden. De satellieten verraden namelijk je positie aan de Commando’s op het hoofdkwartier. Op een groot scherm worden al je bewegingen nauwlettend gevolgd. De jacht is open! De Commando’s sturen hun achtervolgers op jou af door de juiste richting door te spelen. Wanneer jouw runnercode gespot wordt, verlies je punten.

Maar geen nood, wanneer je een Fast Forward-opdracht hebt volbracht, kan je de achtervolgers op het verkeerde spoor zetten of de satellieten onbruikbaar maken.

Je speelt dit actieve teambuilding-spel in 2 etappes, zodat je van rol kan wisselen na de break.

Gooi al je skills in de strijd

Dit spel vereist tal van skills, zoals communicatie, samenwerking en tactisch denken. Maar als actieve teambuilding is het natuurlijk ook een gelegenheid om elkaar op een andere manier te leren kennen.

Staan spanning en strategie op jouw verlanglijstje? Mail ons dan meteen voor meer info of een boeking. Of vraag een offerte aan voor een dag vol actieve teambuilding.

  • The Amazing City Race: actieve teambuilding
  • Actieve teambuilding met Geoteam
  • Actieve teambuilding
  • Actieve teambuilding 1l: The Amazing City Race
  • Actieve teambuilding - Geoteam
Cynthia: "De race in Diest was top! Iedereen van het managementteam heeft zich geamuseerd. Alles was perfect georganiseerd, goede en duidelijke uitleg vooraf, en zeer goede uitrusting. Voor herhaling vatbaar."

GEOTEAM is onderdeel van Gevago bvba,   Voetvolkstraat 4 - 1502 Lembeek (Halle)   Tel.: +32(0)494 220 423