Teambuilding & stadsspel: Checkpoint City

2u tot 3u
6 tot >500 personen
Opties: tussenstop, sportieve opdrachten, hints en opdrachten op maat

Interactieve stadszoektocht 

Aan teambuilding doen met een stadsspel? Het kan met Checkpoint City. Checkpoint City is een stadsspel waarbij je niet alleen een stad, maar ook elkaar beter leert kennen. Geen saaie stadswandeling dus, maar een ontdekkingstocht vol actie, fun en teambuilding!

Met deze superleuke zoektocht beleef je de stad op een originele manier. Het papieren roadbook van weleer hebben we voor jullie in een handige smartphone-app gegoten, maar het stadsplannetje hou je zelf nog in de hand. Met dat plan stippel je de route uit langs checkpoints die we voor jouw team bedacht hebben. Zo kom je langs historische plekken en verborgen hoekjes, kriskras door de stad.

Op ieder checkpoint stelt de smartphone je een uitdagende vraag en krijg je een grappige foto- of video opdracht. Door samenwerken en creatief denken ontcijfer je onze hints en breng je de bonusopdrachten tot een goed einde. Je ontdekt tijdens de teambuilding al snel elkaars verborgen talenten! Ga je volledig voor de overwinning van het stadsspel Checkpoint City? Speur dan naar andere teams en scan hun QR-code. Deze waardevolle codes halen je score naar boven! Na afloop van het stadsspel krijg je je eigen online fotoalbum om bij na te praten over de leukste teambuilding ooit.

Spel op maat

Hou je graag ergens een tussenstop op je parcours of wil je een sportieve opdracht toevoegen aan het stadsspel? Wil je gepersonaliseerde vragen of opdrachten tijdens je teambuilding? Laat het ons weten, dan passen wij probleemloos je route aan.

Ga je mee op verkenning door de stad? Mail ons nu voor boekingen of meer info over de mogelijkheden van teambuilding door een stadsspel. Een offerte aanvragen voor onze citygames kan je online doen.

Vervang je het stadsplan liever door een gps-ontvanger? Speel dan GPS City Challenge.

  • Teambuilding & stadsspel: kies voor Checkpoint City
  • Checkpoint City Teambuilding stadsspel
  • Teambuilding stadsspel Checkpoint City Geoteam
  • Stadsspel als teambuilding met Checkpoint City
  • Checkpoint City: Een stadsspel met actie, fun en teambuilding
Siska: "Het hele team heeft genoten van "Checkpoint city" te Halle. Het spel biedt een mooie mix van actie en ontspanning. De originele foto's zijn een leuke herinnering aan de teambuilding."

GEOTEAM is onderdeel van Gevago bvba,   Voetvolkstraat 4 - 1502 Lembeek (Halle)   Tel.: +32(0)494 220 423