Maffia City Battle: citygame & teambuilding met gps

2u
6 tot 50 personen
geen opties beschikbaar

Dirty cops, sluwe maffiosi en rivaliserende bendes: wees constant op je hoede tijdens dit zinderende gps-spel, want het gevaar loert overal. Beleef een sportieve en strategische teambuilding dankzij slimme gps-technologie.

Pleeg de grootste kraak ooit

Kruip in de huid van een doorwinterde maffioso en versla met je handlangers de andere clans! Wie de grootste buit bijeengraait, mag zich tot de nieuwe Don Corleone kronen. Verspreid over de stad liggen kluizen met waardevolle zaken zoals juwelen, goudstaven, diamanten en cash geld die je met een spitsvondig trucje en hightech gps-smartphones kan kraken. Wil je de meest beruchte maffiaclan worden? Aarzel dan vooral niet om ook je tegenstanders te beroven of om het gepantserde geldtransport te overvallen met jullie virtuele wapenarsenaal.

Gooi alles in de strijd

Zorg dat je team voldoende dynamiet op zak heeft voor de kraak. Stuur verkenners voorop en hou via de walkietalkies contact.  Maar pas op voor de patrouillerende politie. De cops zijn op de hoogte van jullie snode plannen en als ze je klissen, moet je ze omkopen met je zuurverdiende buit.

De satellieten signaleren wanneer er gevaar dreigt. Geen nood: je trekt een rookgordijn op en verdwijnt ongezien uit het vizier van de tegenstander. Achter de hoek activeer je een boobytrap en zo wordt dit de spannendste vendetta ooit !

Komt de bad guy in je al naar boven? Neem dan nu contact op met Geoteam of vraag een offerte voor deze teambuilding met gps.

Weetje: Het kraken van de kluizen door ze in te sluiten met 3 gps-telefoons is een uniek concept dat bekroond werd met een International Mobile Gaming Award.  

  • Teambuilding met gps 1
  • Teambuilding met gps 2
  • Teambuilding met gps 3
  • Teambuilding met gps 4
  • Teambuilding met gps 5
David: "Ons team was erg enthousiast over het Maffia citygame! Het was een inspannende én ontspannende bezigheid op die warme, zonovergoten eerste lentedag. Een goeie mix van fysieke uitdaging en tactiek. Collega's leerden elkaar anders kennen."

GEOTEAM is onderdeel van Gevago bvba,   Voetvolkstraat 4 - 1502 Lembeek (Halle)   Tel.: +32(0)494 220 423