Geocaching teambuilding aan zee: De Schat van Pier Kloeffe

2u
6 tot 100 personen
Opties: lunch, diner

Trek de natuur in met deze geocaching-teambuilding

Op deze uitdagende teambuilding aan zee stuurt Geoteam je de natuur in. Daar ga je op zoek naar de erfenis van Pier Kloeffe in een boeiend geocaching spel, in De Panne (reservaat de Westhoek). Neem je kameraden of collega’s mee op trektocht!

De visserslegende van Pier Kloeffe

Volgens de vertellingen was Pier Kloeffe een erfgenaam van een rijke Bruggeling. Toen die stierf, zou Pier te Brugge zijn erfenis in ontvangst mogen nemen. Maar het lot stak daar een stokje voor! Pier was te laat en enkele sluwe begijntjes waren hem te snel af geweest. Hij kwam dus met lege handen terug thuis… Of toch niet? 

Zoek de verborgen schat

Een notitieboekje met vreemde getallen dat na Piers dood in 1939 werd gevonden, geeft vandaag zijn geheimen prijs: het zijn gps-coördinaten die je op weg zetten naar de verborgen schat.
Volg het geheime traject met de gps-ontvanger. Maar let op: de coördinaten van het volgende punt vind je pas door vragen en raadsels op te lossen en de gps-ontvanger correct in te stellen. Het geocaching-team dat als eerste de verborgen schat kan opgraven, wordt door Pier rijkelijk beloond.

Zin in teambuilding aan zee, vol uitdagende puzzels en originele raadsels? Vraag meteen je offerte aan, of mail ons voor meer info over dit geocaching spel.

GEOTEAM is onderdeel van Gevago bvba,   Voetvolkstraat 4 - 1502 Lembeek (Halle)   Tel.: +32(0)494 220 423