Escape Game: Ons allernieuwste stadsspel !

2u
6 tot 500 personen
Geen opties

Bevrijd binnen de 2uur zoveel mogelijk gijzelaars uit de handen van Dr. Crypto! Hou je van strategie, samenwerking en puzzels? Maar zit je liever niet opgesloten in een kamer? Dan is dit Escape Game stadsspel echt iets voor jou!

De stad in rep en roer!

Dr. Crypto, een gestoorde moordenaar, houdt op verschillende locaties gijzelaars vast in hermetisch afgesloten kamers. Deze kamers zijn alleen te openen door losgeld te betalen, of een puzzel op te lossen die de combinatie oplevert van het slot. Als freelance misdaadbestrijder heb jij de taak gekregen om tijdens dit escape game stadsspel de gijzelaars te bevrijden. Elke minuut wordt het risico dat de gijzeling uitmondt in een vreselijk drama groter en groter!

Bevrijd Dr. Crypto’s gijzelaars!

Ren door de stad en ga met behulp van een gps smartphone op zoek naar de puzzels en aanwijzingen die Dr. Crypto achtergelaten heeft in de stad. Vind je een gijzelaar? Probeer dan binnen de 15 min de code te ontcijferen, dan krijg je extra geld! Kom je er echt niet aan uit? Dan kan je één of meerdere hints kopen. Elke foutieve poging om het slot te openen zal je geld kosten. Denk dus goed na voor je een poging waagt!

Logisch nadenken en teamwork zijn essentieel in jouw missie om deze breinbrekers op te lossen en zoveel mogelijk gegijzelden vrij te laten voor de klok op nul staat. Maar haast je, want de tijd tikt snel weg! Tik Tak!

Contacteer ons nu om je escape game stadsspel te boeken of vraag je offerte aan.

Bekijk de foto's van ons lanceringsevent in Gent op 6 mei.

  • Stadsspel Escape Game
Proficiat met jullie lanceringsspel! We hebben een fijne namiddag beleefd in Gent en kijken er al naar uit om Dr. Crypto's escape game binnenkort zelf te spelen! Groetjes, Charlotte

GEOTEAM is onderdeel van Gevago bvba,   Voetvolkstraat 4 - 1502 Lembeek (Halle)   Tel.: +32(0)494 220 423