GPS Expedition: teambuilding organiseren in het dierenpark

2u tot 3u
25 tot > 500 personen (enkel bedrijven)
ontbijt, lunch, BBQ, feestje, meeting

Treed in de voetsporen van Dr. Livingstone en vertrek met je team op interactieve ontdekkingstocht door verschillende continenten in Planckendael of door diverse biotopen in Zoo Antwerpen. De gps gidst jullie in Planckendael via de Afrikaanse bosjes tot bij de zebra’s en giraffen en verder naar Azië  waar je leeuwen en rode panda's kan spotten.  Ssst… de koala’s doen een dutje en de ooievaars vliegen af en aan.  In ZOO Antwerpen ontmoet je de zwartvoetpinguïns in hun nieuwe verblijf of wandel je over de hangbrug boven de nijlpaarden. Jachtgeweren en verrekijkers zijn overbodig, want de dieren zitten vlakbij maar veilig afgeschermd.

Collega’s op de rooster gelegd

Dr. Livingstone stelt jullie onderweg via de smartphone pittige vragen. Aan jullie om de raadselachtige filmpjes te ontcijferen en een goeie score neer te zetten. De ludieke foto-opdrachten van ontdekkingsreiziger Stanley stellen jullie creativiteit en teambuilding op de proef bij ma Dalton in de Far West of op de schoolbanken in het verscholen Indische dorp. Uiteraard ontbreekt een bezoekje aan Belgiës meest bekende olifant niet op jullie parcours.

Nog meer plannen?

Plan je vooraf een meeting of achteraf een diner met dansfeest, dan heeft deze locatie alle troeven om er een geslaagd bedrijfsevent van te maken. Zelfs een picknick in het midden van de wondermooie natuur behoort tot de mogelijkheden.

Wil je absoluut alle mogelijkheden achterhalen van deze teambuilding? Mail ons dan meteen voor meer info of vraag een offerte aan.
 

GEOTEAM is onderdeel van Gevago bvba,   Voetvolkstraat 4 - 1502 Lembeek (Halle)   Tel.: +32(0)494 220 423