• GPS City Challenge

  Dit gps-stadsspel leidt je op een verrassende manier langs alle bekende en minder bekende plekjes in de stad. Op iedere locatie schotelt de smartphone je een uitdagende vraag of raadsel voor.

  2u tot 3u
  6 tot >500 personen
 • Monopolis

  Speel de gps-variant van het wereldbefaamde spel Monopoly en verover het monopolie over de stad. Een uniek stadsspel als teambuilding!

  2u
  6 tot 50 personen
 • Crime Wave

  Dirty cops, sluwe maffiosi en rivaliserende bendes: wees constant op je hoede tijdens dit zinderende gps-spel, want het gevaar loert overal. Beleef een sportieve en strategische teambuilding dankzij slimme gps-technologie.

  2u
  6 tot 50 personen
 • MyCitygame

  MyCitygame, onze do-it-yourself formule.
  Heb je zelf enkele Android smartphones of iPhones ter beschikking? Dan kan je bij ons een code kopen om het stadsspel op je eigen telefoons te spelen op een tijdstip dat jou het beste past. Download en installeer de app, neem de spelregels door en je bent klaar om te spelen! Beschikbare games: GPS City Challenge, Sherlock, Shoot Out, Strik de Vrijgezel, The Wedding Planner en The Hangover. NIEUW: Dr. Crypto's Escape Game.

  Afhankelijk van type spel (1,5u tot 2,5u)
  Standaardcode tot 3 smartphones
 • Sherlock

  Er heeft een misdaad plaatsgevonden en de politie heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak.

  2u
  6 tot 100 personen
 • Dr. Cryptos Escape Game

  Bevrijd binnen de 2 uur zoveel mogelijk gijzelaars uit de handen van Dr. Crypto! Hou je van strategie, samenwerking en puzzels? Maar zit je liever niet opgesloten in een kamer? Dan is dit Escape Game stadsspel echt iets voor jou!

  2u
  6 tot 500 personen
 • Checkpoint City

  Met deze superleuke zoektocht beleef je de stad op een originele manier. Interactief, spannend en plezant!

  2u tot 3u
  6 tot >500 personen
 • Shoot Out

  Beleef een spannend schietspelletje en waan je in een spannende cowboyfilm. Je staat oog in oog met je tegenstanders, klaar met je vinger aan de trekker om het beslissende duel aan te gaan.

  2u
  6 tot 40 personen
 • Pathfinder

  Ga met je groep op zoek naar de verborgen schat en leer alles over deze gps-schattenjacht in de omgeving van Leuven.

  2u
  6 tot 100 personen
 • De schat van Pier Kloeffe

  Op deze uitdagende teambuilding aan zee stuurt Geoteam je de natuur in. Daar ga je op zoek naar de erfenis van Pier Kloeffe in een boeiend geocaching spel, in De Panne (reservaat de Westhoek).

  2u
  6 tot 100 personen

Citygames, een buitengewone groepsuitstap!

Een groep, een gps & een missie

Een pittige uitstap met je klas, club of jeugdbeweging? Een toffe verrassing voor een jarige? Of een aanleiding om nog eens met de hele familie af te spreken? Citygames zijn het originele antwoord!

Citygames: ontdek de stad

Spanning, fun, groepsgevoel of een alternatieve manier om een stad te ontdekken: er zijn veel redenen om een citygame of stadsspel te boeken. Met smartphone of gps duik je het hart van je favoriete stad in als maffioso, Sherlock Holmes, schattenjager of een ander bijzonder personage. Onze spelbegeleider brengt jullie in de juiste sfeer en geeft jullie je missie mee. Onze citygames leiden je langs onverkende plekjes en grote trekpleisters.

De natuur in

Zijn citygames niet meteen je dada en trek je liever de natuur in? Dan kies je voor een gps-dropping aan de kust of help je een gestrande piloot ontsnappen in de Ardennen. Leef je helemaal uit en zet al je skills in om te winnen!

Meer weten over onze spannende citygames? Stuur een mailtje voor meer info of vraag een offerte aan.

GEOTEAM is onderdeel van Gevago bvba,   Voetvolkstraat 4 - 1502 Lembeek (Halle)   Tel.: +32(0)494 220 423