Een vrijgezellendag voor mannen organiseren? Speel The Hangover!

1,5 u
6 tot 40 personen
Optioneel: begeleid door Geoteam

Een uitdagende vrijgezellendag in stijl

Geen inspiratie meer om flauwe grappen uit te halen? Nog te vroeg om in de drank te vliegen? Tijd voor actie! Net als in de film The Hangover ga je voor een vrijgezellendag voor mannen vol plezier, spanning en natuurlijk de overwinning!

Tijd voor plan B!

Vandaag is de grote dag maar na het zwaar avondje van gisteren ondervindt de bruidegom nu de naweeën: verloren tanden, gestolen portemonnee, een afgrijselijke tattoo en knallende hoofdpijn. En dan volgt de ontnuchtering: het huwelijk is over anderhalf uur en daar moet nog van alles voor geregeld worden!

In kleine groepjes ga je op stap in het centrum van de stad om het to-do-lijstje van de vrijgezel te vervolledigen. De gps-smartphone toont je waar je de trouwringen, het trouwkostuum, de tickets voor de huwelijksreis, etc.. kan oppikken. Betalen doe je met virtuele munten.

Wanneer je winkelkarretje vol is, lever je alle zaken af op het stadhuis en de feestzaal en ruil je ze in voor punten voor jouw feestteam.  Geen tijd te verliezen dus! Vergeet de stripteaseuse, de kok en de fotograaf niet te betalen of het loopt alsnog fout af. Kijk uit! Daar lopen die vervelende ex en de aanstaande schoonmoeder. Rennen en niet achterom kijken, want als die jou te pakken krijgen, zou het feest wel eens verknald kunnen worden. Een taart gekocht? Gooi die naar de vrijgezel om punten te stelen!

Valt de trouwpartij nog te redden? Hoe dan ook zal je deze vrijgezellendag onder mannen niet snel vergeten.

! NIEUW: Personaliseer jouw Hangover citygame.

Je kan het spel personaliseren door vooraf zelf vragen op maat van de vrijgezel toe te voegen. Lachen gegarandeerd!

! NIEUW: MyCitygame, onze do-it-yourself formule  op Android en iPhone.

Koop een code om The Hangover op jullie eigen smartphones te spelen. Wil je weten hoe het precies werkt? Check MyCitygame, onze do-it-yourself formule. Verras de vrijgezel met deze spannende vrijgezellendag voor mannen en stuur ons vandaag nog een mailtje met al je gegevens! 

Hebben jullie geen geschikte toestellen? Speel dan met onze toestellen en onder begeleiding: Vraag prijzen aan.

Heb je eerder een opdrachtenspel in gedachten? Check dan Strik de Vrijgezel.

 

GEOTEAM is onderdeel van Gevago bvba,   Voetvolkstraat 4 - 1502 Lembeek (Halle)   Tel.: +32(0)494 220 423