Mysterieuze gps-speurtocht: Het Bondgenootschap

2u
6 tot 100 personen
geen opties beschikbaar

Deze geheimzinnige gps-speurtocht doet het heel goed als teambuilding, maar is ook ideaal om een stad te verkennen op een alternatieve manier.

Ontmasker de Outsider!

De inwoners van de stad worden geterroriseerd door een mysterieuze figuur, de Outsider. De burgemeester looft een beloning uit en roept jullie hulp in om deze persoon bij de kraag te vatten. Jullie speurderskwaliteiten worden op de proef gesteld tijdens deze gps-speurtocht.

Waan je een echte Sherlock Holmes en verzamel aanwijzingen in de stad tijdens de gps-speurtocht. De smartphone toont je de weg naar de juiste locaties, waar je raadsels oplost en uitkijkt naar tips die je op het spoor van de Outsider brengen. Plots rinkelt de telefoon en een geheimzinnige stem geeft een belangrijke boodschap door. Hoe reageer je?

Maar…let op!

Er zijn concurrerende detectives op pad die op dezelfde beloning azen. Zij hebben ontbrekende informatie die jullie moeten ontfutselen. Je zal moeten onderhandelen om deze gps-speurtocht tot een goed einde te brengen! Welke informatie wissel je uit met welk team? Met wie sluit je een bondgenootschap?

Kraak de code 

Heb je de gps-code te pakken? Dan moet je ze ontcijferen en activeren zodat je de Outsider op je schermpje in het vizier krijgt. Zet onmiddellijk de achtervolging in om de aanslag te verijdelen.

Worden jullie de helden in dit verhaal? Mail ons nu om deze raadselachtige gps-speurtocht te boeken of vraag een offerte

  • Mysterieuze gps-speurtocht
  • Mysterieuze gps-speurtocht: Het Bondgenootschap
  • gps-speurtocht: Het Bondgenootschap
  • Mysterieuze gps-speurtocht met Geoteam
  • gps-speurtocht
Heike is enthousiast: "Bedankt om een groep van voornamelijk pendelaars een keer al die interessante en mooie plaatsen in Centrum Brussel te laten zien. En spannend was het! De grote onbekende maakte dan ook geen schijn van kans."

GEOTEAM is onderdeel van Gevago bvba,   Voetvolkstraat 4 - 1502 Lembeek (Halle)   Tel.: +32(0)494 220 423