Ontsnappingsroute: geocaching teambuilding in de bossen van de Ardennen

2u tot 4u
6 tot 100 personen
Opties: lunch, diner, vergadering, overnachting

Het rustige Ardense dorpje Harzé is het strijdtoneel van het unieke gps-spel Ontsnappingsroute. Je belandt in het spannende avontuur van Adolphe, een eenvoudige dorpeling die de piloten van de neergehaalde geallieerde toestellen in deze streek hielp ontsnappen tijdens WO II.

Laat je meevoeren

Laat je door het verhaal, met fictieve en waargebeurde feiten, meevoeren en ontdek op je speurtocht de mooie omgeving met uitgestrekte velden en bossen.
Blijf in het juiste spoor van de piloot door vragen en raadsels op te lossen en de gps correct in te stellen naar de volgende aanwijzing. Verzamel hints en stuur gecodeerde boodschappen naar het geheime hoofdkwartier van het verzet. Opgelet want de vijand loert om de hoek, dus niet treuzelen want de Flight Lieutenant is in gevaar! Help Adolphe, ga mee op speurtocht en beleef een onverwachte teambuilding.

Word jij de held in deze meeslepende geocaching teambuilding? Mail ons dan meteen voor meer info of een boeking. Of vraag een offerte aan. Ben je eerder een citytripper, dan kan je een Geoteam citygame in Luik spelen.

GEOTEAM is onderdeel van Gevago bvba,   Voetvolkstraat 4 - 1502 Lembeek (Halle)   Tel.: +32(0)494 220 423