Pionier van de citygames

Interactieve gps-games en citygames als event

In 2005 introduceerde GEOTEAM de eerste interactieve gps-games in zijn soort en tot op vandaag bedenken en maken wij nog steeds de meest innovatieve concepten in het genre citygames. Ons doel is om mensen op een toffe en originele manier de stad te laten ontdekken dankzij de nieuwste technologieën. Dit met aandacht voor teamwork, communicatie en plezier. De competitieve spelelementen zullen het groepsgevoel gegarandeerd versterken.

Al onze citygames zijn geschikt voor een brede doelgroep, ongeacht geslacht, leeftijd, taal of sportief niveau en worden professioneel begeleid. Zowel als teambuilding voor bedrijven als voor groepsuitstappen voor scholen en jeugdbewegingen als voor particuliere groepen of vrijgezellen uitstapjes.

Ons creatieve team houdt van uitdagingen: een persoonlijke touch in uw citygame of op uw maat uitgewerkte opdrachten worden naadloos ingepast, want alle concepten worden in-house ontwikkeld. Bij ons zit je aan de bron en geniet je zo van scherpe prijzen!

Intussen kan je onze citygames beleven in meer dan 20 Belgische steden en in Nederland en Frankrijk. Kaart.

GEOTEAM doet meer...

Is de teambuilding activiteit een onderdeel van uw bedrijfsevenement of personeelsfeest, dan kunnen wij ook zorgen voor de volledige omkadering gaande van vergaderzaal, onthaal, diner en spektakel tot overnachting en vervoer.

Interesse in één van onze activiteiten? Stel je vraag via het contactformulier.
 

  • Geoteam is de pionier van de citygames
  • Geoteam is de pionier van de citygames
  • Geoteam, de pionier van de citygames
  • De pionier van de citygames, dat is Geoteam!
  • Geoteam, dat is de pionier van de citygames.

GEOTEAM is onderdeel van Gevago bvba,   Voetvolkstraat 4 - 1502 Lembeek (Halle)   Tel.: +32(0)494 220 423