Kathleen from European Resuscitation Council

15 november 2017

Reference GPS City Challenge Lier

Van het begin tot het einde een boeiend spel dat voor veel ambiance heeft gezorgd :-) Voor ons een geslaagde teambuilding!!

Kathleen

Steffie Reijbroek from SDK Vastgoed

14 november 2017

Reference GPS speurtocht Het Bondgenootschap - Antwerpen

Onze middag was geslaagd. Het Bondgenootschap is een leuke activiteit waarbij je samen met collega's uit andere teams moet samenwerken. Dit leverde de nodige onderhandelingen op :) Zo leer je je collega's kennen!

Steffie Reijbroek

Bert from Kogeka, 5ejaar BSO

09 november 2017

Reference Shoot out in Gent

Zeer toffe activiteit voor de leerlingen. Op een heel speelse manier ontdekten ze Gent en kwamen ze op alle belangrijke plaatsen in de stad.

Bert

Hanne from Mechelen

03 november 2017

Reference Shoot Out in Leuven

Voor mijn partners 30ste verjaardag gingen we "shooten" in Leuven. Met 3 teams van 5 mensen ontdekten we de stad, ontweken we de politie en stalen we schatten. Het spel was een groot succes! Alle teams en teamleden ging ten volle voor de overwinnen. Groot was het plezier van de winnaars bij de bekendmaking van de beste dievenbende en ook groot was de teleurstelling bij de verliezende teams. We hebben gelachen, gezweet (hete dag) en de stad Leuven op een originele manier (her)ontdekt! Bedankt!

Hanne

Stacey from Action Belgium

30 oktober 2017

Reference Sherlock Leuven

Wij hebben een super dagje gehad. Het Sherlock spel is echt een aanrader. Zeer leuk spel met heel fijne opdrachten. Zeer toffe manier ook om een stad te leren kennen of ze op een andere manier te ontdekken. Wij hadden een geslaagde teambuilding en dat is mede dankzij jullie. Top organisatie, alles heel duidelijk uitgelegd en supervriendlijke begeleider. Het fotoalbum is ook een leuk aandenken. Bedankt!

Stacey

Elke from Stad Antwerpen

24 oktober 2017

Reference GPS City Challenge Brussel

Heel leuke manier om een stad te leren kennen. Enerzijds het competitieve aspect tussen de collega's, en anderzijds de kennis die je krijgt over een stad. Ook heel fijn om nadien alle foto's en filmpjes te ontvangen die werden gemaakt. Zo blijft de teamactiviteit ook nà een teamdag nog even nazinderen.

Elke

Dienst Preventie voor Veiligheid - Stad Gent from Dienst Preventie voor Veiligheid - Stad Gent

24 oktober 2017

Reference GPS spel Gent

Leuke teambuilding om de stad en je collega's op een speelse manier beter te leren kennen! We hadden ondanks het mindere weer een zeer toffe voormiddag!

Dienst Preventie voor Veiligheid - Stad Gent

Sandra from Stad Gent

24 oktober 2017

Reference GPS

Heel leuke teambuilding. Vooral goed gelachen met de foto- en filmopdrachtjes. Laat eens een andere kant van de collega's zien.

Sandra

Jeremy Kuster from A.Schulman bvba

19 oktober 2017

Reference Crime Wave

het Crime Wave GPS spel is heel goed in de smaak gevallen bij de collega's! Super leuke activiteit die zeker voor herhaling vatbaar is! heel goede organisatie en leuke stats op het einde van het spel :-)

Jeremy Kuster

Renate from OCMW Brugge

12 oktober 2017

Reference Sherlock, Brugge

Wij hebben genoten van onze teambuilding. Het werd een spannende race tussen 4 teams, heel geslaagd!!

Renate

Pagina's

Reactie toevoegen

GEOTEAM is onderdeel van Gevago bvba,   Voetvolkstraat 4 - 1502 Lembeek (Halle)   Tel.: +32(0)494 220 423