Els from AZ Sint-Jan Brugge

20 september 2017

Reference GPS city challenge.

Superleuke teambuilding! Echt een aanrader. We hebben er enorm van genoten.

Els

Stephanie from Auditas

20 september 2017

Reference GPS City Challenge Gent

Het was een zeer toffe activiteit. De teambuilding was toch ook wat competitief, het aanbod aan opdrachten was zeer divers: actief, ludiek, ... Men leert Gent op een andere manier kennen. Ook het online fotoalbum die je na de activiteit ontvangt is een leuke herinnering. Kortom: zeer geslaagde teambuilding!

Stephanie

Ward from Proximus

18 september 2017

Reference GPS City Challenge

Langs deze weg wens ik jullie uitdrukkelijk te bedanken voor jullie inzet, betrouwbaarheid en geboden kwaliteit. Persoonlijk vind ik deze teambuilding de beste ooit van CPP: jullie zijn erin geslaagd het slechte weer te doen vergeten! Ik ben jullie dan ook zeer erkentelijk. Dank voor alles!

Ward

Sharina from UZ Brussel

26 juni 2017

Reference GPS City Challenge

Op 17 juni deden wij de GPS City Challenge te Brugge. Het was een geslaagde stadswandeling met onbekende plekjes voor ons. De foto's zijn super! We hebben er allemaal van genoten en iedereen was zeer tevreden. Kortom, het was een geslaagd event! Bedankt Geoteam!

Sharina

Laurent Pockelé from Ockier

19 juni 2017

Reference GPS City Game

We hadden gekozen voor de GPS City Challenge in Gent. Iedereen was vol lof over de activiteit met haar diverse leuke opdrachten, en het feit dat men Gent op een andere manier leert kennen. Ook proficiat voor jullie organisatie en opvolging, het was een plezier om met u samen te werken. De online fotoalbum is een zeer leuke herinnering achteraf. Bedankt!

Laurent Pockelé

Tom from Odisee

19 juni 2017

Reference Checkpoint City

Een geslaagde voormiddag voor onze teamdag te Leuven! Leuke activiteit om de stad Leuven op een ludieke manier te leren kennen.

Tom

Leen from Kind & Gezien

12 juni 2017

Reference GPS City Challenge

Dankjewel voor het online fotoalbum! Die gaan we zeker gebruiken en foto's gebruiken voor op ons kantoor! Wij waren ook zeer tevreden van de duidelijke, vlotte en sympathieke begeleiding.

Leen

Miranda from Regina Caeli

25 mei 2017

Reference GPS City Challenge in Brussel

Het fotoalbum is een leuke herinnering aan een toffe activiteit. Iedereen van ons team was super enthousiast! Bedankt voor de goede organisatie en de aangename samenwerking!

Miranda

Leen from UNILIN

11 mei 2017

Reference Monopolis in Namen

Dank voor de fijne samenwerking; uitsluitend positieve en enthousiaste reacties vernomen van de finance collega’s! Deze teambuilding activiteit is een absolute aanrader. Wij zullen in de toekomst ongetwijfeld nog contact opnemen met jullie.

Leen

Cynthia from Lampiris

30 april 2017

Reference Monopolis in Luik

Het was een top teambuilding die door iedereen zeer geapprecieerd is geweest! Een heel leuke beleving waar echt teamwerk vereist is. Ik heb zonet de spelresultaten naar iedereen doorgestuurd, zodat de meest competitieve geesten alles kunnen vergelijken! ;-)

Cynthia

Pagina's

Reactie toevoegen

GEOTEAM is onderdeel van Gevago bvba,   Voetvolkstraat 4 - 1502 Lembeek (Halle)   Tel.: +32(0)494 220 423