Jeroen Rotty from Familiegroep

30 december 2017

Reference Stadspel Ieper

Zeer leuk spel in eigen stad mogen ervaren met 3 groepen van de familie. Spel zit zeer goed in elkaar en de opdrachten waren afwisselend en leuk. Kortom een geslaagd evenement. Dank aan Gert. Jeroen

Jeroen Rotty

Frank Van Den Abbeele from Wabco Belgie

18 december 2017

Reference GPS City Challenge Halle

Zeer plezierig team evenement beleefd in Halle dankzij het originele stadspel met leuke vragen en - acties.Hiermee leer je zowel de stad als de collega’s op een ludieke manier beter kennen.Omkadering is zeer professioneel en flexibel.Zeker voor herhaling vatbaar.

Frank Van Den Abbeele

Sara from Barco NV

04 december 2017

Reference Escape Game Kortrijk

Aangename ontvangst, leuke activiteit en een gezonde dosis competitiviteit; meer was er niet nodig om van onze teambuilding een waar succes te maken.

Sara

Kathleen from European Resuscitation Council

15 november 2017

Reference GPS City Challenge Lier

Van het begin tot het einde een boeiend spel dat voor veel ambiance heeft gezorgd :-) Voor ons een geslaagde teambuilding!!

Kathleen

Steffie Reijbroek from SDK Vastgoed

14 november 2017

Reference GPS speurtocht Het Bondgenootschap - Antwerpen

Onze middag was geslaagd. Het Bondgenootschap is een leuke activiteit waarbij je samen met collega's uit andere teams moet samenwerken. Dit leverde de nodige onderhandelingen op :) Zo leer je je collega's kennen!

Steffie Reijbroek

Bert from Kogeka, 5ejaar BSO

09 november 2017

Reference Shoot out in Gent

Zeer toffe activiteit voor de leerlingen. Op een heel speelse manier ontdekten ze Gent en kwamen ze op alle belangrijke plaatsen in de stad.

Bert

Hanne from Mechelen

03 november 2017

Reference Shoot Out in Leuven

Voor mijn partners 30ste verjaardag gingen we "shooten" in Leuven. Met 3 teams van 5 mensen ontdekten we de stad, ontweken we de politie en stalen we schatten. Het spel was een groot succes! Alle teams en teamleden ging ten volle voor de overwinnen. Groot was het plezier van de winnaars bij de bekendmaking van de beste dievenbende en ook groot was de teleurstelling bij de verliezende teams. We hebben gelachen, gezweet (hete dag) en de stad Leuven op een originele manier (her)ontdekt! Bedankt!

Hanne

Stacey from Action Belgium

30 oktober 2017

Reference Sherlock Leuven

Wij hebben een super dagje gehad. Het Sherlock spel is echt een aanrader. Zeer leuk spel met heel fijne opdrachten. Zeer toffe manier ook om een stad te leren kennen of ze op een andere manier te ontdekken. Wij hadden een geslaagde teambuilding en dat is mede dankzij jullie. Top organisatie, alles heel duidelijk uitgelegd en supervriendlijke begeleider. Het fotoalbum is ook een leuk aandenken. Bedankt!

Stacey

Elke from Stad Antwerpen

24 oktober 2017

Reference GPS City Challenge Brussel

Heel leuke manier om een stad te leren kennen. Enerzijds het competitieve aspect tussen de collega's, en anderzijds de kennis die je krijgt over een stad. Ook heel fijn om nadien alle foto's en filmpjes te ontvangen die werden gemaakt. Zo blijft de teamactiviteit ook nà een teamdag nog even nazinderen.

Elke

Dienst Preventie voor Veiligheid - Stad Gent from Dienst Preventie voor Veiligheid - Stad Gent

24 oktober 2017

Reference GPS spel Gent

Leuke teambuilding om de stad en je collega's op een speelse manier beter te leren kennen! We hadden ondanks het mindere weer een zeer toffe voormiddag!

Dienst Preventie voor Veiligheid - Stad Gent

Pagina's

Reactie toevoegen

GEOTEAM is onderdeel van Gevago bvba,   Voetvolkstraat 4 - 1502 Lembeek (Halle)   Tel.: +32(0)494 220 423