Leen from Kind & Gezien

12 juni 2017

Reference GPS City Challenge

Dankjewel voor het online fotoalbum! Die gaan we zeker gebruiken en foto's gebruiken voor op ons kantoor! Wij waren ook zeer tevreden van de duidelijke, vlotte en sympathieke begeleiding.

Leen

Miranda from Regina Caeli

25 mei 2017

Reference GPS City Challenge in Brussel

Het fotoalbum is een leuke herinnering aan een toffe activiteit. Iedereen van ons team was super enthousiast! Bedankt voor de goede organisatie en de aangename samenwerking!

Miranda

Leen from UNILIN

11 mei 2017

Reference Monopolis in Namen

Dank voor de fijne samenwerking; uitsluitend positieve en enthousiaste reacties vernomen van de finance collega’s! Deze teambuilding activiteit is een absolute aanrader. Wij zullen in de toekomst ongetwijfeld nog contact opnemen met jullie.

Leen

Cynthia from Lampiris

30 april 2017

Reference Monopolis in Luik

Het was een top teambuilding die door iedereen zeer geapprecieerd is geweest! Een heel leuke beleving waar echt teamwerk vereist is. Ik heb zonet de spelresultaten naar iedereen doorgestuurd, zodat de meest competitieve geesten alles kunnen vergelijken! ;-)

Cynthia

Tine from -

28 april 2017

Reference GPS City Challenge

Dank jullie wel voor de vlotte service en samenwerking! We hebben het spel dan wel niet kunnen uitspelen, maar we vonden het heel erg plezant – heel leuk dat je de vragen kan personaliseren en dat je foto’s kan trekken.

Tine

Inez from Engie

21 december 2016

Reference GPS city challenge

We deden het GPS City Challenge spel in Brussel. Het was geweldig. Iedereen heeft ervan genoten. Collega's hebben Brussel leren kennen en vooral leren appreciëren. Zeker een aanrader. Thx Geoteam! Inez

Inez

Sonja from douane Zaventem

18 december 2016

Reference Checkpoint City

Op 8 december planden we als teambuilding een city game in Mechelen. Na een korte uitleg van de begeleider vertrokken we in groepjes van 6 op pad gewapend met een smartphone en een stadsplannetje. Het werd een toffe stadswandeling en onderweg waren er heel wat zoek- en foto opdrachten. Na twee en half uur verzamelden we terug op de grote markt en mocht de winnende ploeg een prijs in ontvangst nemen. Het online foto album is een mooie herinnering aan deze geslaagde activiteit!

Sonja

Lynn Van Puyvelde from VAB

12 december 2016

Reference Het Bondgenootschap

Een geslaagde stadswandeling gecombineerd met een spel. Ideaal om de avond te beginnen.

Lynn Van Puyvelde

Marc from ISS Facility Services

12 december 2016

Reference GPS City Challence - Namen

Plezante namiddag in een voor de meeste onbekende stad met aansluitend diner. Perfect geregeld door de organisatie van Geoteam, rekening houdende met onze specifieke eisen. Wij zouden onmiddellijk opnieuw gebruik maken van hun diensten. bedankt voor alles.

Marc

Karen from Arteveldehogeschool

08 juli 2016

Reference GPS City Challenge

We deden de City Challenge in onze Gentse binnenstad. Alhoewel de meesten Gent al goed kenden hebben we toch weer nieuwe verborgen plekjes en weetjes ontdekt. Iedereen was super enthousiast. We hebben ervan genoten. De foto's zijn een heel mooi aandenken . Hier kijken we allicht nog vaak naar terug. En Elke,... je was een heel aangename begeleidster! Super bedankt!

Karen

Pagina's

Reactie toevoegen

GEOTEAM is onderdeel van Gevago bvba,   Voetvolkstraat 4 - 1502 Lembeek (Halle)   Tel.: +32(0)494 220 423