Arnoud from Provinciaal Centrum Deeltijds Onderwijs Eeklo

26 juli 2017

Reference GPS City challenge Gent

Eind juni namen we met de leerlingen van het Provinciaal deeltijds onderwijs Eeklo deel aan de GPS city challenge te Gent. Het bleek een echte voltreffer. Zowel leerlingen en leerkrachten waren enthousiast. De leerlingen leerden spelenderwijs heel wat bij over de mooiste stad van Vlaanderen. Maar ook voor de ervarener leerkrachten was het spel een echte ontdekkingstocht door Gent. Leuk gedaan is ook de manier waarop de ploegjes live de tussenstand kunnen zien. Een echte aanrader dus voor wie met de klas Gent beter wil leren kennen!

Arnoud

Sharina from UZ Brussel

26 juni 2017

Reference GPS City Challenge

Op 17 juni deden wij de GPS City Challenge te Brugge. Het was een geslaagde stadswandeling met onbekende plekjes voor ons. De foto's zijn super! We hebben er allemaal van genoten en iedereen was zeer tevreden. Kortom, het was een geslaagd event! Bedankt Geoteam!

Sharina

Laurent Pockelé from Ockier

19 juni 2017

Reference GPS City Game

We hadden gekozen voor de GPS City Challenge in Gent. Iedereen was vol lof over de activiteit met haar diverse leuke opdrachten, en het feit dat men Gent op een andere manier leert kennen. Ook proficiat voor jullie organisatie en opvolging, het was een plezier om met u samen te werken. De online fotoalbum is een zeer leuke herinnering achteraf. Bedankt!

Laurent Pockelé

Tom from Odisee

19 juni 2017

Reference Checkpoint City

Een geslaagde voormiddag voor onze teamdag te Leuven! Leuke activiteit om de stad Leuven op een ludieke manier te leren kennen.

Tom

Leen from Kind & Gezien

12 juni 2017

Reference GPS City Challenge

Dankjewel voor het online fotoalbum! Die gaan we zeker gebruiken en foto's gebruiken voor op ons kantoor! Wij waren ook zeer tevreden van de duidelijke, vlotte en sympathieke begeleiding.

Leen

Miranda from Regina Caeli

25 mei 2017

Reference GPS City Challenge in Brussel

Het fotoalbum is een leuke herinnering aan een toffe activiteit. Iedereen van ons team was super enthousiast! Bedankt voor de goede organisatie en de aangename samenwerking!

Miranda

Leen from UNILIN

11 mei 2017

Reference Monopolis in Namen

Dank voor de fijne samenwerking; uitsluitend positieve en enthousiaste reacties vernomen van de finance collega’s! Deze teambuilding activiteit is een absolute aanrader. Wij zullen in de toekomst ongetwijfeld nog contact opnemen met jullie.

Leen

Cynthia from Lampiris

30 april 2017

Reference Monopolis in Luik

Het was een top teambuilding die door iedereen zeer geapprecieerd is geweest! Een heel leuke beleving waar echt teamwerk vereist is. Ik heb zonet de spelresultaten naar iedereen doorgestuurd, zodat de meest competitieve geesten alles kunnen vergelijken! ;-)

Cynthia

Tine from -

28 april 2017

Reference GPS City Challenge

Dank jullie wel voor de vlotte service en samenwerking! We hebben het spel dan wel niet kunnen uitspelen, maar we vonden het heel erg plezant – heel leuk dat je de vragen kan personaliseren en dat je foto’s kan trekken.

Tine

Inez from Engie

21 december 2016

Reference GPS city challenge

We deden het GPS City Challenge spel in Brussel. Het was geweldig. Iedereen heeft ervan genoten. Collega's hebben Brussel leren kennen en vooral leren appreciëren. Zeker een aanrader. Thx Geoteam! Inez

Inez

Pagina's

Reactie toevoegen

GEOTEAM is onderdeel van Gevago bvba,   Voetvolkstraat 4 - 1502 Lembeek (Halle)   Tel.: +32(0)494 220 423