Word voor een dag zelf de meesterspeurder Sherlock!

2u
6 tot 100 personen
geen opties

Los de misdaad op!

Er heeft een misdaad plaatsgevonden en de politie heeft jouw hulp nodig bij oplossen van deze zaak. Kan je de dader ontmaskeren en uit de line-up halen binnen anderhalf uur? Doorkruis snel de stad om zoveel mogelijk aanwijzingen te verzamelen: de dader heeft namelijk sporen achtergelaten en die moet je verzamelen. Er zijn ook getuigen die iets gezien hebben, maar vooraleer zij iets prijsgeven zal je wat geld om tafel moeten leggen. Dankzij jouw oog voor details en deductievermogen kan je mogelijke verdachten van je lijstje te schrappen en bij de dader uit te komen. In de rechtbank zal het er ook op aan komen om met harde bewijzen naar voor te komen: het moordwapen achterhalen is essentieel.

Met de gps-scanner op de smartphone kan je makkelijk achterhalen waar er tips en sporen te vinden zijn. Ga er snel heen en noteer alle nuttige info. Deins je niet terug om met lepe trucjes informatie te ontfutselen van de andere speurders, ga dan maar lekker spioneren bij de tegenpartij.

Om dit spel nog spannender te maken krijg je ook foto-opdrachten. Creëer met jouw team de meest realistische 'crime-scenes' ! Wil je een stapje voor hebben op de rest? Pluis dan zeker Sherlocks verleden even uit.

De eer van jouw team staat op het spel. Hopelijk kan je de politie helpen en wie weet sleep je wel als eerste de beloning in de wacht?

Beleef deze spannende gps-speurtocht? Stuur ons vandaag nog een mailtje met al je gegevens!

  • Sherlock spannende gps-speurtocht
  • Sherlock: leuk citygame
  • Sherlock stadszoektocht
  • Sherlock mobiel spel
  • Sherlock verdachten
Net een live versie van het cluedo spel!

GEOTEAM is onderdeel van Gevago bvba,   Voetvolkstraat 4 - 1502 Lembeek (Halle)   Tel.: +32(0)494 220 423