Shoot Out: stadsspel voor durvers

2u
6 tot 40 personen
geen opties beschikbaar

Beleef een spannend schietspelletje en waan je in een spannende cowboyfilm. Je staat oog in oog met je tegenstanders, klaar met je vinger aan de trekker om het beslissende duel aan te gaan. We hebben je wapen echter ingeruild voor een slimme gps-telefoon.

Kies je schuilnaam en geef het startschot van het stadsspel in Leuven of elders

Via de satellieten hou je de andere rovers in de gaten. Tracht ze voor te zijn om virtuele munitiekistjes op te pikken want de dynamietstaven heb je nodig om kluizen op te blazen en het goud, diamanten en juwelen mee te graaien. Met een beetje geluk verwerf je ook virtuele wapens die je kan inzetten om je tegenstanders van kortbij of veraf met een gps-schot te raken.

Speel het slim

Ontloop met de juiste strategie de patrouillerende politiemannen en word niet geneutraliseerd. Maar de grote slag die sla je enkel met een aanval op het geldtransport. Ook een kogelvrij vest is nuttig wanneer je zelf onder vuur ligt. Trek een rookgordijn op wanneer je in het nauw gedreven wordt en verdwijn van het scherm van je tegenstanders. Maar let op dat je zelf niet op een verborgen landmijn trapt, want dan verlies je een deel van je zuurverdiende buit!

Word jij de held in dit meeslepende stadsspel? Mail ons dan meteen voor meer info of een boeking. Of vraag een prijsofferte aan.

Wil je dit criminele spel eerder in teamverband spelen, dan raden wij zeker Crime Wave aan.

  • spannend stadsspel in Leuven
  • Stadsspel op gps-telefoon
  • Shoot Out: virtueel stadsspel
  • Stadsspel met Geoteam: Shoot Out
  • Shoot Out is een stadsspel met collega's
Bedankt voor het vlotte verloop van het spel vorige zaterdag. Nick was heel blij met de verrassing voor zijn verjaardag en over het enthousiasme van de andere deelnemers. Een geslaagde activiteit ! Kim

GEOTEAM is onderdeel van Gevago bvba,   Voetvolkstraat 4 - 1502 Lembeek (Halle)   Tel.: +32(0)494 220 423