Stadsspel in Ieper: unieke ontdekking

Latitude: 
50°51'N
Longitude: 
2°53'E

Historische gebeurtenissen, 100 jaar geleden

Tijdens de volledige duur van de Eerste Wereldoorlog was Ieper aan drie zijden omringd door Duitse troepen. De Britse soldaten noemden deze boog in het front Ypres Salient. De Menenpoort is de stille getuige aan 14-18, en draagt de namen van 54.896 vermiste soldaten.

Ieper als uitvalsbasis voor je teambuilding

In de Kattenstad kan je vandaag gelukkig heel wat van onze stadsspelen beleven. Speels en interactief op stap met je bedrijf om Ieper te ontdekken doe je met Checkpoint City of GPS City Challenge. Bij beide activiteiten krijg je een smartphone mee die jouw belevingsroute uitstippelt. Je quizprestaties worden getest en de foto-opdrachten dragen bij tot de juiste teamspirit.
Als herinnering aan de gesneuvelden wordt elke avond de Last Post geblazen onder de Menenpoort. Gelukkig sneuvel je niet in de virtuele stadsspelen zoals Crime Wave en Shoot Out en zijn de wapens gps-telefoons geworden.

Geoteam heeft voor jou in West-Vlaanderen ook in Kortrijk, De Panne en Brugge een origineel stadsspel beschikbaar! Informeer ernaar. Vraag een offerte aan of stel je vraag via het contactformulier.

 • Stadsspel in Ieper: unieke ontdekking
 • Checkpoint City

  Met deze superleuke zoektocht beleef je de stad op een originele manier. Interactief, spannend en plezant!

  2u tot 3u
  6 tot >500 personen
 • Crime Wave

  Dirty cops, sluwe maffiosi en rivaliserende bendes: wees constant op je hoede tijdens dit zinderende gps-spel, want het gevaar loert overal. Beleef een sportieve en strategische teambuilding dankzij slimme gps-technologie.

  2u
  6 tot 50 personen
 • Dr. Cryptos Escape Game

  Bevrijd binnen de 2 uur zoveel mogelijk gijzelaars uit de handen van Dr. Crypto! Hou je van strategie, samenwerking en puzzels? Maar zit je liever niet opgesloten in een kamer? Dan is dit Escape Game stadsspel echt iets voor jou!

  2u
  6 tot 500 personen
 • GPS City Challenge

  Dit gps-stadsspel leidt je op een verrassende manier langs alle bekende en minder bekende plekjes in de stad. Op iedere locatie schotelt de smartphone je een uitdagende vraag of raadsel voor.

  2u tot 3u
  6 tot >500 personen
 • Het Bondgenootschap

  Test je speurderskwaliteiten tijdens deze gps-speurtocht en ontmasker de mysterieuze Outsider alvorens hij de stad op stelten zet.

  2u
  6 tot 100 personen
 • McGuider klasuitstap

  Dit gps spel leidt de leerlingen langs historische en minder bekende plekjes in de stad en schotelt uitdagende vragen, originele raadsels, creatieve foto- en video-opdrachten voor.

  2u tot 3u
  6 tot >1000
 • MyCitygame

  MyCitygame, onze do-it-yourself formule.
  Heb je zelf enkele Android smartphones of iPhones ter beschikking? Dan kan je bij ons een code kopen om het stadsspel op je eigen telefoons te spelen op een tijdstip dat jou het beste past. Download en installeer de app, neem de spelregels door en je bent klaar om te spelen! Beschikbare games: GPS City Challenge, Sherlock, Shoot Out, Strik de Vrijgezel, The Wedding Planner en The Hangover. NIEUW: Dr. Crypto's Escape Game.

  Afhankelijk van type spel (1,5u tot 2,5u)
  Standaardcode tot 3 smartphones
 • Sherlock

  Er heeft een misdaad plaatsgevonden en de politie heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak.

  2u
  6 tot 100 personen
 • Shoot Out

  Beleef een spannend schietspelletje en waan je in een spannende cowboyfilm. Je staat oog in oog met je tegenstanders, klaar met je vinger aan de trekker om het beslissende duel aan te gaan.

  2u
  6 tot 40 personen
 • Strik de vrijgezel

  Eén van je vrienden gaat binnenkort trouwen en jullie willen hem of haar een dagje in de schijnwerpers plaatsen? Op zoek naar een vrijgezellenspel dat je met de hele vriendengroep samen kan spelen? Kies dan voor het vrijgezellenspel vol ludieke opdrachten: Strik de Vrijgezel!

  2,5u
  Je speelt in 1 groep
 • The Amazing City Race

  Als actieve teambuilding doet The Amazing City Race onder voor geen enkel ander stadsspel. In dit spel beleef je een spannende hightech achtervolging doorheen de stad.

  3u tot 4u
  20 tot 200 personen
 • The Hangover

  Geen inspiratie meer om flauwe grappen uit te halen? Nog te vroeg om in de drank te vliegen? Tijd voor actie! Net als in de film The Hangover ga je voor plezier, spanning en de overwinning!

  1,5 u
  6 tot 40 personen
 • The Wedding Planner

  Een vrijgezellendag vol actie & hilariteit!
  Geen zin om cupcakes te bakken en je nagels te lakken? Steek wat actie in je vrijgezellendag met de vrouwen! The Wedding Planner is hét stadsspel voor een onvergetelijke vrijgezellendag vol spanning, fun en hilariteit!

  1,5 u
  6 tot 40 personen

GEOTEAM is onderdeel van Gevago bvba,   Voetvolkstraat 4 - 1502 Lembeek (Halle)   Tel.: +32(0)494 220 423