Strik de Vrijgezel: Het vrijgezellenspel vol knotsgekke opdrachten!

2,5u
Je speelt in 1 groep
Optioneel: begeleid door Geoteam

Eén van je vrienden gaat binnenkort trouwen en jullie willen hem of haar een dagje in de schijnwerpers plaatsen? Op zoek naar een vrijgezellenspel dat je met de hele vriendengroep samen kan spelen? Kies dan voor het vrijgezellenspel vol ludieke opdrachten: Strik de Vrijgezel!

Vrijgezel geschikt voor het huwelijk?

Vooraleer de aanstaande van de vrijgezel in het huwelijksbootje stapt, wil die toch wel weten welk vlees hij/zij in de kuip heeft. Daag de vrijgezel daarom uit tijdens een interactief citygame, waarbij zowel intelligentie als praktische vaardigheden op de proef worden gesteld. Strik de vrijgezel neemt de vriendengroep op sleeptouw tijdens de gekste stadswandeling ooit.

Brein op de proef! Einstein of …?

De smartphone of tablet wijst je de weg naar verschillende leuke locaties in de stad. Jullie krijgen hier multimediale raadsels en boeiende vragen over de stad voorgeschoteld. Zo worden intelligentie en analytisch denkvermogen van de vrijgezel getest!

Handige Harry of Kluns?

De aanstaande wil natuurlijk niet alleen weten hoe slim zijn/haar verloofde is, maar zal ook op praktische vaardigheden testen. De vrijgezel wordt extra op de proef gesteld met uitdagende opdrachten! Worden ze tot een goed einde gebracht? En hoe stressbestendig gaat de vrijgezel om met timer opdrachten?  Lachwekkende momenten gegarandeerd!

Jullie taak? Als goede vrienden helpen jullie de opdrachten tot een goed einde te brengen, maar bovenal zorgen jullie ook voor bewijsmateriaal!

Klaar voor de grote stap?

Is de vrijgezel een “keepertje” of slaapt de aanstaande er best nog een nachtje over vooraleer in het huwelijksbootje te stappen? Het resultaat van jullie opdrachten brengt uitsluitsel! Jullie gekke belevenissen en creatieve uitspattingen bekijk je achteraf in het online album. Wat een leuke herinnering aan deze speciale dag!

Strik de Vrijgezel wordt gespeeld in één grote groep, waarbij de vrijgezel in kwestie centraal staat. Verkies je een competitief vrijgezellenspel waarin je het in teams tegen elkaar opneemt? Neem dan een kijkje naar The Wedding Planner voor vrouwen of The Hangover voor mannen.

 

! NIEUW: MyCitygame, onze do-it-yourself formule.

Koop een code om Strik de Vrijgezel op jullie eigen smartphones te spelen. Wil je weten hoe het precies werkt? Check MyCitygame, onze do-it-yourself formule. Verras de vrijgezel met dit spannende citygame en stuur ons vandaag nog een mailtje met al je gegevens! 

Hebben jullie geen Android toestel? Speel dan met een toestel en begeleiding van ons: Vraag prijzen aan.

GEOTEAM is onderdeel van Gevago bvba,   Voetvolkstraat 4 - 1502 Lembeek (Halle)   Tel.: +32(0)494 220 423