• GPS City Challenge

  Dit gps-stadsspel leidt je op een verrassende manier langs alle bekende en minder bekende plekjes in de stad. Op iedere locatie schotelt de smartphone je een uitdagende vraag of raadsel voor.

  2u tot 3u
  6 tot >500 personen
 • Het Bondgenootschap

  Test je speurderskwaliteiten tijdens deze gps-speurtocht en ontmasker de mysterieuze Outsider alvorens hij de stad op stelten zet.

  2u
  6 tot 100 personen
 • Monopolis

  Speel de gps-variant van het wereldbefaamde spel Monopoly en verover het monopolie over de stad. Een uniek stadsspel als teambuilding!

  2u
  6 tot 50 personen
 • Crime Wave

  Dirty cops, sluwe maffiosi en rivaliserende bendes: wees constant op je hoede tijdens dit zinderende gps-spel, want het gevaar loert overal. Beleef een sportieve en strategische teambuilding dankzij slimme gps-technologie.

  2u
  6 tot 50 personen
 • The Amazing City Race

  Als actieve teambuilding doet The Amazing City Race onder voor geen enkel ander stadsspel. In dit spel beleef je een spannende hightech achtervolging doorheen de stad.

  3u tot 4u
  20 tot 200 personen
 • Dr. Cryptos Escape Game

  Bevrijd binnen de 2 uur zoveel mogelijk gijzelaars uit de handen van Dr. Crypto! Hou je van strategie, samenwerking en puzzels? Maar zit je liever niet opgesloten in een kamer? Dan is dit Escape Game stadsspel echt iets voor jou!

  2u
  6 tot 500 personen
 • Sherlock

  Er heeft een misdaad plaatsgevonden en de politie heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak.

  2u
  6 tot 100 personen
 • GPS Expedition

  Zin in een interactieve ontdekkingsreis dicht bij huis? Bind je wandelschoenen aan en vertrek op gps teambuilding in het dierenpark.

  2u tot 3u
  25 tot > 500 personen (enkel bedrijven)
 • McGuider klasuitstap

  Dit gps spel leidt de leerlingen langs historische en minder bekende plekjes in de stad en schotelt uitdagende vragen, originele raadsels, creatieve foto- en video-opdrachten voor.

  2u tot 3u
  6 tot >1000
 • Checkpoint City

  Met deze superleuke zoektocht beleef je de stad op een originele manier. Interactief, spannend en plezant!

  2u tot 3u
  6 tot >500 personen
 • Westhoek Adventure

  Westhoek Adventure: een dagje uitdagende teambuilding aan de kust. Laarzen aan want je start met een gps-dropping doorheen het natuurreservaat De Westhoek.

  4u - 6u
  20 tot > 100 personen
 • Shoot Out

  Beleef een spannend schietspelletje en waan je in een spannende cowboyfilm. Je staat oog in oog met je tegenstanders, klaar met je vinger aan de trekker om het beslissende duel aan te gaan.

  2u
  6 tot 40 personen
 • Pathfinder

  Ga met je groep op zoek naar de verborgen schat en leer alles over deze gps-schattenjacht in de omgeving van Leuven.

  2u
  6 tot 100 personen
 • De schat van Pier Kloeffe

  Op deze uitdagende teambuilding aan zee stuurt Geoteam je de natuur in. Daar ga je op zoek naar de erfenis van Pier Kloeffe in een boeiend geocaching spel, in De Panne (reservaat de Westhoek).

  2u
  6 tot 100 personen
 • Ontsnappingsroute

  In dit unieke gps-spel beland in het spannende avontuur van Adolphe, een eenvoudige dorpeling die de piloten van de neergehaalde geallieerde toestellen in deze streek hielp ontsnappen tijdens WO II.

  2u tot 4u
  6 tot 100 personen

Originele teambuilding? Een uitdagend gps-spel!

In de stad

Al eens aan een spannend stadsspel gedacht als originele teambuilding? We sturen jou en je collega’s op pad met een gps, een smartphone en een missie! Onze spelleider gooit jullie het verhaal in als speurneus, vastgoedmanager of maffioso. Skills als samenwerken, creativiteit, communicatie en strategie zijn van levensbelang! Je leert je collega’s van een andere kant kennen en ontdekt nieuwe plekjes in de stad. Nagenieten kan je nog lang met een album vol actiefoto’s.

In de natuur

Trek je graag de natuur in? Boek een originele teambuilding aan de kust met Westhoek Adventure en de Schat van Pier Kloeffe. Of trek de bossen en velden van de Ardennen in met de Ontsnappingsroute

Wij zorgen voor alles

Verras je collega's met een originele teambuilding en organiseer een gps-spel met Geoteam. Da's bovendien heel eenvoudig. Vraag nu een offerte aan of mail ons meteen om je spel te boeken. Geoteam doet de rest! Wil je aansluitend een etentje organiseren of zoek je nog een locatie voor een vergadering vooraf? Ook dan helpen wij je met plezier. 

GEOTEAM is onderdeel van Gevago bvba,   Voetvolkstraat 4 - 1502 Lembeek (Halle)   Tel.: +32(0)494 220 423