• Strik de vrijgezel

  Eén van je vrienden gaat binnenkort trouwen en jullie willen hem of haar een dagje in de schijnwerpers plaatsen? Op zoek naar een vrijgezellenspel dat je met de hele vriendengroep samen kan spelen? Kies dan voor het vrijgezellenspel vol ludieke opdrachten: Strik de Vrijgezel!

  2,5u
  Je speelt in 1 groep
 • The Wedding Planner

  Een vrijgezellendag vol actie & hilariteit!
  Geen zin om cupcakes te bakken en je nagels te lakken? Steek wat actie in je vrijgezellendag met de vrouwen! The Wedding Planner is hét stadsspel voor een onvergetelijke vrijgezellendag vol spanning, fun en hilariteit!

  1,5 u
  6 tot 40 personen
 • The Hangover

  Geen inspiratie meer om flauwe grappen uit te halen? Nog te vroeg om in de drank te vliegen? Tijd voor actie! Net als in de film The Hangover ga je voor plezier, spanning en de overwinning!

  1,5 u
  6 tot 40 personen
 • GPS City Challenge

  Dit gps-stadsspel leidt je op een verrassende manier langs alle bekende en minder bekende plekjes in de stad. Op iedere locatie schotelt de smartphone je een uitdagende vraag of raadsel voor.

  2u tot 3u
  6 tot >500 personen
 • Monopolis

  Speel de gps-variant van het wereldbefaamde spel Monopoly en verover het monopolie over de stad. Een uniek stadsspel als teambuilding!

  2u
  6 tot 50 personen
 • Crime Wave

  Dirty cops, sluwe maffiosi en rivaliserende bendes: wees constant op je hoede tijdens dit zinderende gps-spel, want het gevaar loert overal. Beleef een sportieve en strategische teambuilding dankzij slimme gps-technologie.

  2u
  6 tot 50 personen
 • MyCitygame

  MyCitygame, onze do-it-yourself formule.
  Heb je zelf enkele Android smartphones of iPhones ter beschikking? Dan kan je bij ons een code kopen om het stadsspel op je eigen telefoons te spelen op een tijdstip dat jou het beste past. Download en installeer de app, neem de spelregels door en je bent klaar om te spelen! Beschikbare games: GPS City Challenge, Sherlock, Shoot Out, Strik de Vrijgezel, The Wedding Planner en The Hangover. NIEUW: Dr. Crypto's Escape Game.

  Afhankelijk van type spel (1,5u tot 2,5u)
  Standaardcode tot 3 smartphones
 • Sherlock

  Er heeft een misdaad plaatsgevonden en de politie heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak.

  2u
  6 tot 100 personen
 • Dr. Cryptos Escape Game

  Bevrijd binnen de 2 uur zoveel mogelijk gijzelaars uit de handen van Dr. Crypto! Hou je van strategie, samenwerking en puzzels? Maar zit je liever niet opgesloten in een kamer? Dan is dit Escape Game stadsspel echt iets voor jou!

  2u
  6 tot 500 personen
 • Checkpoint City

  Met deze superleuke zoektocht beleef je de stad op een originele manier. Interactief, spannend en plezant!

  2u tot 3u
  6 tot >500 personen
 • Shoot Out

  Beleef een spannend schietspelletje en waan je in een spannende cowboyfilm. Je staat oog in oog met je tegenstanders, klaar met je vinger aan de trekker om het beslissende duel aan te gaan.

  2u
  6 tot 40 personen

Stadsspel voor vrijgezellen

Een vrijgezellenfeest mag best een beetje actie bevatten! Een stadsspel voor vrijgezellen van Geoteam op je favoriete locatie is een garantie op spanning, fun en hilariteit.

Geoteam heeft een stadsspel voor vrijgezellen op maat van de mannen, de vrouwen of allebei. Het is bovendien heel gemakkelijk te organiseren. Kies een stad, een spel, een moment en stuur ons een mailtje om te boeken. Wij zorgen voor de rest. Onze spelbegeleider gooit jullie in het verhaal en stuurt jullie op pad met gps/smartphone of tablet en alles wat jullie nodig hebben. Hou je klaar voor een spel vol actie, om achteraf, zoals het echte vrijgezellen betaamt, het feest in de stad verder te zetten! 

GEOTEAM is onderdeel van Gevago bvba,   Voetvolkstraat 4 - 1502 Lembeek (Halle)   Tel.: +32(0)494 220 423