Vrijgezellendag met vrouwen? Speel je eigen Wedding Planner!

1,5 u
6 tot 40 personen
Optioneel: begeleid door Geoteam

Een vrijgezellendag vol actie & hilariteit

Geen zin om cupcakes te bakken en je nagels te lakken? Steek wat actie in je vrijgezellendag met de vrouwen! The Wedding Planner is hét stadsspel voor een onvergetelijke vrijgezellendag vol spanning, fun en hilariteit!

Ontdek ook zeker The Hangover, het vrijgezellenspel voor de heren en het ludieke opdrachtenspel Strik de Vrijgezel, voor zowel mannen als vrouwen.

Red de bruiloft!

Het is de dag voor het huwelijk en je loopt op wolkjes te dromen van de mooiste dag van je leven…tot blijkt dat de weddingplanner er een puinhoop van heeft gemaakt. Er is nog vrijwel niets geregeld. Paniek! Aan jou en je vriendinnen om er toch nog een fantastische dag van te maken. Je kan je wagen aan The Wedding Planner: een vrolijke vrijgezellendag voor vrouwen. 

In kleine groepjes speel je dit virtuele citygame in het centrum van je favoriete stad met een gps-smartphone. Jullie missie tijdens deze vrijgezellendag onder vrouwen: virtuele munten verzamelen om het huwelijk te redden. Je moet immers nog vanalles kopen vooraleer je in het huwelijksbootje kan stappen, waaronder de ringen, een bruidsjurk en taarten. En alles moet nog afgeleverd worden op het stadhuis of in de feestzaal! Haast je, want elke minuut telt!

Maar… jullie zijn niet alleen in het spel. De limousinechauffeur en de fotograaf moet je nog zien te strikken. En pas op voor de vervelende ex en bemoeizuchtige schoonmoeder! Blijf uit hun buurt, want zij kunnen wel eens roet in het eten strooien. Rennen! En de taarten, die gooi je naar de vrijgezel om punten af te snoepen.

Er staat veel op het spel. Hopelijk kunnen jullie deze bruiloft nog redden! Hoe dan ook wordt het een spannende vrijgezellendag onder vrouwen die je niet snel zal vergeten.

! NIEUW: Personaliseer jouw Wedding Planner.

Je kan het spel personaliseren door vooraf zelf vragen op maat van de vrijgezel toe te voegen. Lachen gegarandeerd!

! NIEUW: MyCitygame, onze do-it-yourself formule op Android en iPhone.

Koop een code om The Wedding Planner op jullie eigen smartphones te spelen. Wil je weten hoe het precies werkt? Check MyCitygame, onze do-it-yourself formule. Verras de vrijgezel met dit spannende citygame en stuur ons vandaag nog een mailtje met al je gegevens! 

Hebben jullie geen geschikte toestellen? Speel dan met onze toestellen en begeleiding: Vraag prijzen aan.

  • The Wedding Planner voor de ideale vrijgezellendag onder vrouwen
  • Vrijgezellendag voor vrouwen: Speel The Wedding Planner
  • The Wedding Planner: Spanning, Actie & fun tijdens de vrijgezellendag
  • Vrijgezellendag vrouwen: Speel The Wedding Planner
  • The Wedding Planner, het stadsspel bij uitstek voor een vrijgezellendag
Marie: Het was heel gemakkelijk om Wedding Planner zelf te downloaden en installeren. We speelden in 4 teams en doordat iedereen nogal competitief was ingesteld, gingen we echt helemaal op in het spel! Een geslaagde activiteit tijdens de vrijgezellendag!

GEOTEAM is onderdeel van Gevago bvba,   Voetvolkstraat 4 - 1502 Lembeek (Halle)   Tel.: +32(0)494 220 423