Teambuilding aan de kust? Westhoek Adventure!

4u - 6u
20 tot > 100 personen
Opties: lunch, diner, overnachting

In het natuurreservaat De Westhoek

Westhoek Adventure vergast je op een dagje teambuilding aan de kust. Laarzen aan! Starten doe je met een gps-dropping doorheen het natuurreservaat De Westhoek. Had je ooit al gehoord van de visserlegende van Pier Kloeffe? We droppen je in het reservaat, waar je op zoek gaat naar Piers verborgen schat. Beantwoord vragen op je trektocht om het volgende checkpoint te bereiken met je gps. Wie graaft als eerste de schat op?

Verken De Panne

Na een verkwikkende lunch duiken jullie het stadje aan zee en haar befaamde villawijk in, voor een spannende teambuilding aan de kust. Met een smartphone die je leuke vragen en raadsels voorschotelt ga je op ontdekking. Je bouwt onderweg een score op met je team. De licht sportieve opdrachten tussendoor brengen je gegarandeerd in vakantiesfeer en de juiste teamspirit. Leg alles vast op gekke foto’s voor jullie teambuildingsalbum.

Geoteam zorgt dat jullie teambuilding aan de kust naadloos verloopt met een vergadering vooraf, een lunch ’s middags en een team-event  in de namiddag.

Klaar voor een teambuilding aan de kust? Neem nu contact op voor meer info of om te boeken, of vraag alvast een offerte aan. 

  • Teambuilding aan de kust - Westhoek Adventure
  • Teambuilding aan de kust met Westhoek Adventure
  • Teambuilding aan de kust? Kies Westhoek Adventure
  • Teambuilding aan de kust? Westhoek Adventure!
  • Teambuilding aan de kust, aan zee - Westhoek Adventure 4
Elise: "Thanks Geoteam voor een superleuke familiedag in De Panne gisteren. We hebben wind en regen getrotseerd, maar toch een onvergetelijke dag beleefd met jong & ... minder jong. Een absolute aanrader!!"

GEOTEAM is onderdeel van Gevago bvba,   Voetvolkstraat 4 - 1502 Lembeek (Halle)   Tel.: +32(0)494 220 423