Charleroi

Bezoek deze stad doordrenkt met diversiteit en magnetische aantrekkingskracht gecreëerd door opmerkelijke bezienswaardigheden. Verken het historische Belfort en geniet van het groene landschap in Bois du Cazier. Charleroi biedt een hele reeks unieke activiteiten, van wandelingen door industrieel erfgoed tot ontdekkingen in kunstgalerijen.

Geef een speelse draai aan je bezoek met de spellen van Geoteam, die op een plezierige manier de stad en haar verborgen schatten tonen. Ervaar Charleroi op een nieuwe wijze terwijl onze spellen een frisse dynamiek toevoegen aan je ontdekkingsreis door deze veelzijdige stad.

Geoteam Samenwerking

Deze spellen raden wij aan

  • Sherlock: Er heeft een misdaad plaatsgevonden in de stad en de politie heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak. Ben jij de enige echte Sherlock? Bewijs het ons tijdens dit spannende virtuele detective stadsspel!
  • Strik de Vrijgezel: Eén van je vrienden gaat binnenkort trouwen en jullie willen hem of haar een dagje in de schijnwerpers plaatsen? Op zoek naar een vrijgezellenspel dat je met de hele vriendengroep samen kan spelen? Kies dan voor dit vrijgezellenspel vol ludieke opdrachten. Lachen en tieren, de ganse namiddag!

Zijn deze opties niet wat jij zoekt? Bekijk dan hier al onze spellen!

× Hoe kan ik je helpen?