Actieve teambuilding met The Amazing City Race

Op zoek naar een actieve teambuilding, waar spanning, strategie en communicatie van belang zijn? Lijkt een hightech achtervolging doorheen de stad iets voor jou en jouw collega's? Kies dan voor stadsspel The Amazing City Race. Kies jouw rol in het team: runner, achtervolger of commando en ga onze missie aan!

Lees meer
  • 3u tot 4u
  • 20 tot >200
  • Sportieve achtervolging
Vraag nu je offerte
Binnen 24 uur heb je antwoord van ons.
Beoordeling van onze spelers:
1 reviews

Bloedstollende hightech achtervolging

We gooien je meteen de race in. Vervul je missie terwijl je achternagezeten wordt door je tegenspelers. Je hebt 1 uur de tijd om 8 opdrachten op 8 locaties tot een goed einde te brengen. Deze opdrachten worden uitgevoerd door de Runners in je team; zij sprokkelen de punten. De smartphone vertelt hen wat de volgende bestemming is en welke opdracht ze moeten uitvoeren. Het ultieme bewijs van een correct uitgevoerde opdracht is een foto die de spelleiding ontegensprekelijk overtuigt.

Als Runner moet je niet enkel beschikken over een goed oriëntatievermogen en een creatief stel hersenen. Een stel snelle benen moeten je uit de handen van de tegenpartij houden. De satellieten verraden namelijk je positie aan de Commando’s op het hoofdkwartier. Op een groot scherm worden al je bewegingen nauwlettend gevolgd. De jacht is open! De Commando’s sturen hun achtervolgers op jou af door de juiste richting door te spelen. Wanneer jouw runnercode gespot wordt, verlies je punten.

Maar geen nood, wanneer je een Fast Forward-opdracht hebt volbracht, kan je de achtervolgers op het verkeerde spoor zetten of de satellieten onbruikbaar maken.

Gooi al je skills in de strijd

Dit citygame vereist tal van skills, zoals communicatie, samenwerking en tactisch denken. Maar als actieve teambuilding is het natuurlijk ook een gelegenheid om elkaar op een andere manier te leren kennen.

Je speelt dit actieve teambuilding-spel in 2 etappes, zodat je van rol kan wisselen na de break.

Op zoek naar het ideale spel voor je teamdag?

Wij zijn jouw partner voor een geweldige teambuilding

  • We adviseren je om het geschikte spel te kiezen.
  • We helpen je bij de praktische organisatie van je teamdag.
  • Je krijgt van ons een persoonlijke begeleider ter plekke.
  • Iets eten of drinken voor of na het spel? Daar kennen we de beste adressen in al onze steden voor.
  • Vergaderzaal nodig op locatie? Wij faciliteren graag.
Vraag nu je offerte
Binnen 24 uur heb je antwoord van ons.

Reviews

Topactiviteit voor teambuilding

Tomas (Bidfood)

Tijdens The Amazing City Race hebben we het met 4 teams tegen elkaar opgenomen. Doordat iedereen zijn eigen rol heeft in het spel, is samenwerking echt noodzakelijk! De competitie kwam snel op gang! Wat ook fijn is is dat na de pauze de rollen omgekeerd werden voor de volgende race! We hebben met de collega's enorm genoten van deze teambuildingactiviteit en raden ze dan ook iedereen aan! Er werd nog lang over nagepraat en de foto's zijn een leuke herinnering!

Locaties

Dit spel kan gespeeld worden in volgende steden:

Aalst   Antwerpen   Bergen   Bornem   Brugge   Brussel   De Panne   Diest   Gent   Halle   Hasselt   Ieper   Kortrijk   Leuven   Lier   Luik   Mechelen   Namen   Oostende   Oudenaarde   Sint-Truiden  

Staat jouw locatie er niet tussen?
We werken er dagelijks aan meer steden en locaties toe te voegen.

Contacteer ons om dit spel eventueel ook op jouw locatie te voorzien.

Speel jij binnenkort deze boeiende citygame?

Vraag nu je offerte