Teambuilding & stadsspel: Checkpoint City

Aan teambuilding doen met een stadsspel? Dat kan! Trek met Checkpoint City je favoriete stad in op een uitdagende ontdekkingstocht vol actie en fun! Werk samen om multimediale raadsels en uitdagende vragen op te lossen. Een beetje creativiteit is aangewezen voor het uitvoeren van leuke foto- en video-opdrachten. Met deze superleuke zoektocht beleef je de stad op een originele manier. Interactief, spannend en plezant!

Lees meer
  • 2u tot 3u
  • 6 tot >1000
  • Rustige ontdekking
Vraag nu je offerte
Binnen 24 uur heb je antwoord van ons.
Beoordeling van onze spelers:
9 reviews

Interactieve stadszoektocht 

Aan teambuilding doen met een stadsspel? Het kan met Checkpoint City. Checkpoint City is een stadsspel waarbij je niet alleen een stad, maar ook elkaar beter leert kennen. Geen saaie stadswandeling dus, maar een ontdekkingstocht vol actie, fun en teambuilding!

Met deze superleuke zoektocht beleef je de stad op een originele manier. Het papieren roadbook van weleer hebben we voor jullie in onze handige smartphone-app gegoten. Met de smartphone in de hand stippel je de route uit langs checkpoints die we voor jouw team bedacht hebben. Zo kom je langs historische plekken en verborgen hoekjes, kriskras door de stad.

Op ieder checkpoint beantwoord je een uitdagende vraag en krijg je een grappige foto- of video opdracht. Door samenwerken en creatief denken ontcijfer je onze hints en breng je de bonusopdrachten tot een goed einde. Je ontdekt tijdens de teambuilding al snel elkaars verborgen talenten! Ga je volledig voor de overwinning van het stadsspel Checkpoint City? Speur dan naar andere teams en scan hun QR-code. Deze waardevolle codes halen je score naar boven! Na afloop van het stadsspel krijg je je eigen online fotoalbum om bij na te praten over de leukste teambuilding ooit.

Spel op maat

Hou je graag ergens een tussenstop op je parcours of wil je zelf een opdracht toevoegen aan het stadsspel? Wil je gepersonaliseerde vragen of opdrachten tijdens je teambuilding? Verkies je een ander start- of eindpunt? Laat ons je wensen weten, dan passen wij probleemloos jouw stadsspel aan. Samen met het oog op een unieke teambuilding!

Op zoek naar het ideale spel voor je teamdag?

Wij zijn jouw partner voor een geweldige teambuilding

  • We adviseren je om het geschikte spel te kiezen.
  • We helpen je bij de praktische organisatie van je teamdag.
  • Je krijgt van ons een persoonlijke begeleider ter plekke.
  • Iets eten of drinken voor of na het spel? Daar kennen we de beste adressen in al onze steden voor.
  • Vergaderzaal nodig op locatie? Wij faciliteren graag.
Vraag nu je offerte
Binnen 24 uur heb je antwoord van ons.

Reviews

De stad op een andere manier leren kennen

Tinne (OVSG)

Wij werken al jaren in Brussel, maar hebben de stad gisteren op een andere en ludieke manier leren kennen. Voor de start van het nieuwe schooljaar zochten we een team-building activiteit dat we met onze hele organisatie konden doen. Het Checkpoint City spel was ideaal om de team spirit bij alle teams terug wat op te krikken en verbondenheid te creëren. Een meer dan geslaagde namiddag! Wij kunnen weer met toffe herinneringen aan het nieuwe schooljaar beginnen, bedankt Geoteam!

leuk voor iedereen!

Lies

Vandaag een heel leuk stadsspel "checkpoint city" gespeeld in Oudenaarde! Een unieke manier om deze mooie stad te bezoeken, toegankelijke formule voor jong en oud, sportief of minder sportief. De gebruikte app zit zeer goed in elkaar, alles verliep zeer vlot. Ik kijk al uit naar het rapportje met de scores en het fotomateriaal :) Bedankt spelleider Gert om alles zo duidelijk uit te leggen en ons een leuke dag te bezorgen!

Het was een fantastische dag!

Ann

Met een super team en mooi weer zijn we vol spanning aan het spel begonnen!
De 1st opdracht liep wat stroef maar dan waren we er volledig mee weg,
De opdrachten en filmpjes die we moesten maken maakte het af!
Een dag om niet te vergeten! Zeker voor herhaling vatbaar,

FANTASTISCH!

Delphine (Forum Jobs)

Heel fijn om te kunnen doen! We mochten zelf de teams indelen en konden zo "tegen elkaar" spelen. Binnen de kleinere teams zorgde dit voor een heel fijne samenwerking, mooi om te zien hoe kantjes van iemand naar boven komen! Verrassend ook :) Algemeen zorgde dit voor een gezonde competitie tussen de teams, maar dit was zeker niet storend!

Top teambuilding

Jessie (IDEA Consult)

Onlangs organiseerde Geoteam voor de tweede keer een teambuilding voor IDEA Consult. Het spel was uitdagend en de begeleiding was zeer goed. Er werd rekening gehouden met de wensen van de groep.

Leuke teambuilding!

Gil (DVIS)

Geslaagde teamdag

Tom (Odisee)

Een geslaagde voormiddag voor onze teamdag te Leuven! Leuke activiteit om de stad Leuven op een ludieke manier te leren kennen.

Een geslaagde activiteit met de familie

Jeroen

Zeer leuk spel in eigen stad mogen ervaren met 3 groepen van de familie. Spel zit zeer goed in elkaar en de opdrachten waren afwisselend en leuk. Kortom een geslaagd evenement. Dank aan begeleider Gert.

Toffe manier om de stad en elkaar beter te leren kennen!

Elke

Heel leuke manier om een stad te leren kennen. Enerzijds het competitieve aspect tussen de collega's, en anderzijds de kennis die je krijgt over een stad. Ook heel fijn om nadien alle foto's en filmpjes te ontvangen die werden gemaakt. Zo blijft de teamactiviteit ook nà een teamdag nog even nazinderen.

Locaties

Dit spel kan gespeeld worden in volgende steden:

Aalst   Antwerpen   Bergen   Bornem   Brugge   Brussel   De Panne   Diest   Gent   Halle   Hasselt   Ieper   Kortrijk   Leuven   Lier   Luik   Mechelen   Namen   Oostende   Oudenaarde   Sint-Truiden  

Staat jouw locatie er niet tussen?
We werken er dagelijks aan meer steden en locaties toe te voegen.

Contacteer ons om dit spel eventueel ook op jouw locatie te voorzien.

Speel jij binnenkort deze boeiende citygame?

Vraag nu je offerte