Geoteam pakt uit met een uniek teambuilding concept!

Een real-life citygame, uniek in België

Wij zijn zeer verheugd te mogen aankondigen dat wij, in samenwerking met theatergezelschap Bad van Marie, een gloednieuw teambuilding concept lanceren: The Rally.

The Rally is een belevenis waarbij technologie, interactief theater en het multiculturele stadsleven gecombineerd worden tot een unieke belevenis.

The Rally stuurt verschillende teams op pad met een tablet. Een ontdekkingstocht die ver weg trekt van de toeristische paden. Tijdens deze verrassende wandeling door een multiculturele wijk, komen de verschillende teams in contact met mensen die er wonen, werken en passeren. Een bezoekje aan die typische buurtwinkel of de lokale wasserette maken verrassend genoeg deel uit van het spel. Vragen over de dingen op hun pad worden op hun afgevuurd, waardoor men al snel een andere kijk krijgt op het leven in de stad. Ook het observatievermogen wordt op de proef gesteld! Alles wat om de spelers heen gebeurt, kan onderdeel worden van het spel. Acteurs worden passanten en passanten worden plots acteurs. Fictie en realiteit liggen dan ook verrassend dicht bij elkaar in deze stadsrally!

The Rally speelt hiermee in op de allernieuwste trend in entertainment, namelijk ‘real life gaming’.

Dit drie uur durende interactieve stadsspel met 8 acteurs speelt zich af in een multiculturele wijk van de stad Antwerpen of Brussel. Dit in het Nederlands, Frans of Engels, of een combinatie van deze talen.

Claim jouw plekje nu!

Rally 01
Rally 02