Op teambuilding in de stad? Speel de GPS City Challenge!

Laat je uitdagen door je favoriete stad met dit gps-stadsspel. Werk in team om de raadsels op te lossen & de ludieke foto- en video-opdrachten uit te voeren! Wie vat als eerste de geheimzinnige Outsider bij zijn kraag? Speel GPS City Challenge als je op zoek bent naar een originele teambuilding in de stad.

Lees meer
  • 2u tot 3u
  • 6 tot >1000
  • Uitdagend
Vraag nu je offerte
Binnen 24 uur heb je antwoord van ons.
Beoordeling van onze spelers:
9 reviews

De stad daagt je uit tijdens deze onvergetelijke teambuilding!

Dit gps-stadsspel leidt je op een verrassende manier langs alle bekende en minder bekende plekjes in de stad. Gewapend met een smartphone en gps-toestel doorkruis je de stad op een interactieve manier.

Op iedere locatie schotelt de smartphone je een uitdagende vraag of raadsel voor. Er wordt heus wel aan teambuilding gedaan! Een beetje creativiteit en samenwerking zijn nodig om samen met je team onze multimediale hints ontcijferen. Extra punten scoor je met ludieke foto- en filmopdrachten, spannende timer opdrachten en het pimpen van foto's met tekstballonnen en digitale fotostickers. Kruist de geheimzinnige Outsider jullie pad, aarzel dan niet om hem te strikken! Zijn opdrachten kunnen jullie score aardig aandikken! Hou ook de rangschikking in het oog, want de andere teams zitten jullie op de hielen.

Dit gps-stadsspel vult je teambuilding uitstap met spanning en actie. Achteraf kan je herinneringen aan je avonturen in de stad ophalen bij je online fotoalbum.

Spel op maat

Op zoek naar een teambuilding in de stad met een tikkeltje meer? We kunnen dit gps-stadsspel uitbreiden met tussenstops en sportieve opdrachten. Ook vragen en opdrachten op maat van de deelnemers kunnen we probleemloos maken. Dit spel is ideaal om een stad, maar ook je collega's op een alternatieve manier te leren kennen!

Niet zo handig met een gps-toestel? Of verkies je een stadsplannetje in de hand? Neem dan een kijkje bij Checkpoint City.

Op zoek naar het ideale spel voor je teamdag?

Wij zijn jouw partner voor een geweldige teambuilding

  • We adviseren je om het geschikte spel te kiezen.
  • We helpen je bij de praktische organisatie van je teamdag.
  • Je krijgt van ons een persoonlijke begeleider ter plekke.
  • Iets eten of drinken voor of na het spel? Daar kennen we de beste adressen in al onze steden voor.
  • Vergaderzaal nodig op locatie? Wij faciliteren graag.
Vraag nu je offerte
Binnen 24 uur heb je antwoord van ons.

Reviews

Fantastisch

Kris (Team 2)

Het is een derde maal dat ik met jullie een teambuildingsdag heb georganiseerd. Gelukkig was het droog die dag. Weer leuk om een stadje te ontdekken op een manier dat je niet gewoon zijt met vragen, foto's, filmpjes, ... . Kortom, wij hebben ons geamuseerd.

heel leuk en leerrijk

NOBI (NOBI bvba)

heel toffe ervaring, spel zat heel goed in elkaar en niveau was perfect voor ons - niet te gemakkelijk en niet te moeilijk.

zeer leuke en leerrijke ervaring voor ons team

wim (nmbs)

Ik ben heel tevreden over het stadsspel waaraan ons team van 57 personen heeft deelgenomen. Gert gaf ons een duidelijke uitleg bij aanvang en we waren vertrokken voor een ludiek en boeiend spel waarbij we de kans kregen om het centrum van Brussel te ontdekken. De originele opdrachten gaven ons de de kans om de leuke kanten van onze collega's te leren kennen. Ondanks de kou is de tijd voorbijgevlogen en bij het einde van het spel kwam iedereen dolenthousiast terug.
Zeker voor herhaling vatbaar.

Geslaagd

Rafaela (M.I.P. Solutions NV)

De city game was enorm geslaagd! De collega's hebben zich goed geamuseerd.
Het was een goede manier om de teamspirit te bevorderen en om competitief bezig te zijn tegenover de andere groepjes.
Een absolute aanrader, zelfs met iets kouder weer.
Er zal nog lang worden nagepraat over deze editie van ons personeelsfeest!

Ideale teambuildingactiviteit!

Erline (FPD)

Omdat we het dit jaar anders wilden aanpakken, kozen we voor GeoTeam als externe partner voor onze teambuilding. We gingen op verkenning in Brussel, in een race tegen elkaar en de klok, met leuke opdrachten en gepersonaliseerde vragen. Nadien ontvingen we de eindscores, de oplossingen van alle vragen met extra informatie per team en de foto's die met de smartphones gemaakt werden. De reacties van de collega's achteraf waren zeer positief! We kregen een duidelijke offerte op maat, meer dan voldoende uitleg in een verkennend gesprek en perfecte ondersteuning de dag zelf. Bedankt!

Toffe originele teambuilding.

Jan (FOD FINANCIEN - Team GKS)

Onder toe- (en alles)ziend oog van de toffe coach een uitdaging om binnen de tijd de locaties te vinden, de meestal boeiende vragen te beantwoorden en de leuke opdrachten uit te voeren. En ondertussen Brussel leren ontdekken. Zonder teamspirit lukt het niet, maar die komt vrijwel vanzelf naar boven geborreld.

Fantastisch

Talia (Eglo )

Een zeer leuke manier om een stad en de collega's te leren kennen. Het was een geslaagde dag!

leuke activiteiten, teamversterkend

patrick (Open Thuis)

GPS city challenge was een stadsspel met leuke, gevarieerde opdrachten en zorgde voor een aangename, enthousiaste en ontspannen sfeer binnen de diverse groepjes. De uitleg vooraf was helder en duidelijk. Nogmaals bedankt voor jullie enthousiasme, Elke & Davy! Het spel stak echt goed in elkaar. Door de 2 vaste teams van onze werking te mixen over 3 groepjes leren de collega's mekaar op een speelse manier beter kennen.

Gewéldig

Els (sabam)

Het was een zeer leuke activiteit die door het hele team gesmaakt werd. Jong én de wat nóg jongere hebben zich goed geamuseerd, met zowat alle generaties vertegenwoordigd is dit niet altijd evident. Het was een ontspannende inspanning waarbij je de stad op een iets andere manier leert kennen.

Locaties

Dit spel kan gespeeld worden in volgende steden:

Aalst   Antwerpen   Bergen   Bornem   Brugge   Brussel   De Panne   Diest   Gent   Halle   Hasselt   Ieper   Kortrijk   Leuven   Lier   Luik   Mechelen   Namen   Oostende   Oudenaarde   Sint-Truiden  

Staat jouw locatie er niet tussen?
We werken er dagelijks aan meer steden en locaties toe te voegen.

Contacteer ons om dit spel eventueel ook op jouw locatie te voorzien.

Speel jij binnenkort deze boeiende citygame?

Vraag nu je offerte