Griezelig spannend

Je hebt bericht gekregen van de notaris dat je oudoom Archibald Aurelius overleden is en dat jij de enige erfgenaam bent. Het gerucht ging wel dat hij een groot fortuin had opgebouwd maar waar ligt dat fortuin ergens verstopt? Onderzoek dit mysterie en wordt multi-miljonair.

Lees meer
  • 2u
  • vanaf 3
  • Remote
Vraag nu je offerte
Binnen 24 uur heb je antwoord van ons.

Je hebt bericht gekregen van de notaris dat je oudoom Archibald Aurelius overleden is en dat jij de enige erfgenaam bent. Eigenlijk kende je hem alleen maar van de verhalen van je ouders. Meer dan 15 jaar geleden werd hij als vermist opgegeven en je was hem eerlijk gezegd al helemaal vergeten.

Archibald reisde de hele wereld rond, maar niemand wist eigenlijk precies wat hij deed, laat staan hoe oud hij was. Het gerucht ging wel dat hij een groot fortuin had opgebouwd maar waarmee was onduidelijk.

De notaris gaf je een oude laptop en de sleutel van een verwaarloosde villa waar hij af en toe woonde als hij in het land was. De notaris weet dat Archibald ook een aantal buitenlandse bankrekeningen heeft, maar daar zijn geen toegangsgegevens van. Hopelijk lukt het je om deze gegevens boven water te krijgen en zo Archibald's fortuin te bemachtigen.

Je onderzoekt de computer, email-verkeer, plannen, documenten en duikt ook in de virtuele villa van oom Archibald op zoek naar aanwijzingen en oplossingen. Je kan je onderzoekdaden onder je teamleden verdelen om het mysterie sneller op te lossen dan de andere teams.

Dit online escape teamspel speel je per team van 3 à 5 personen, ieder vanop zijn eigen locatie. Dat kan vanop kantoor, teleworking plek of thuis zijn. Via een video conferencing applicatie van je eigen keuze zoals  Zoom, Skype, Teams, WhatsApp… sta je met elkaar in verbinding en overleg je je aanpak terwijl je op je eigen computer het spel speelt.

Het spel zet sterk in op samenwerken, zelfs al is het vanaf je remote plek!

Op zoek naar het ideale spel voor je teamdag?

Wij zijn jouw partner voor een geweldige teambuilding

  • We adviseren je om het geschikte spel te kiezen.
  • We helpen je bij de praktische organisatie van je teamdag.
  • Je krijgt van ons een persoonlijke begeleider ter plekke.
  • Iets eten of drinken voor of na het spel? Daar kennen we de beste adressen in al onze steden voor.
  • Vergaderzaal nodig op locatie? Wij faciliteren graag.
Vraag nu je offerte
Binnen 24 uur heb je antwoord van ons.

Locaties

Dit spel kan gespeeld worden in volgende steden:

@home  

Staat jouw locatie er niet tussen?
We werken er dagelijks aan meer steden en locaties toe te voegen.

Contacteer ons om dit spel eventueel ook op jouw locatie te voorzien.

Speel jij binnenkort deze boeiende citygame?

Vraag nu je offerte