Maffia City Battle: Een onvergetelijke teambuilding met gps!

Beleef een sportieve en strategische teambuilding dankzij slimme gps-technologie. Maffia City Battle, dat zijn sluwe maffiosi, dirty cops en rivaliserende bendes. Wees constant op je hoede tijdens dit zinderende gps spel, want het gevaar loert overal. Speel snel en tactisch, zodat je als eerste bij de buit bent.

Lees meer
  • 2u
  • 6 tot 50
  • Strategisch
Vraag nu je offerte
Binnen 24 uur heb je antwoord van ons.
Beoordeling van onze spelers:
9 reviews

Pleeg de grootste kraak ooit

Kruip in de huid van een doorwinterde maffioso en versla met je handlangers de andere clans! Wie de grootste buit bijeen graait, mag zich tot de nieuwe Don Corleone kronen. Verspreid over de stad liggen kluizen met waardevolle zaken zoals juwelen, goudstaven, diamanten en cash geld die je met een spitsvondig trucje en hightech gps-smartphones kan kraken. Wil je de meest beruchte maffiaclan worden? Aarzel dan vooral niet om ook je tegenstanders te beroven of om het gepantserde geldtransport te overvallen met jullie virtuele wapenarsenaal.

Gooi alles in de strijd

Zorg dat je team voldoende dynamiet op zak heeft voor de kraak. Stuur verkenners voorop en hou via de chat-functie contact. Maar pas op voor de patrouillerende politie. De cops zijn op de hoogte van jullie snode plannen en als ze je klissen, moet je ze omkopen met je zuurverdiende buit.

De satellieten signaleren wanneer er gevaar dreigt. Geen nood: je trekt een rookgordijn op en verdwijnt ongezien uit het vizier van de tegenstander. Achter de hoek activeer je een boobytrap en zo wordt dit de spannendste vendetta ooit!

Komt de bad guy in jou al naar boven na dit alles te lezen? Dan is dit gps spel de perfecte invulling van jouw teambuilding met de collega's!

Weetje: Het kraken van de kluizen door ze in te sluiten met 3 gps-telefoons is een uniek concept dat bekroond werd met een International Mobile Gaming Award.

Op zoek naar het ideale spel voor je teamdag?

Wij zijn jouw partner voor een geweldige teambuilding

  • We adviseren je om het geschikte spel te kiezen.
  • We helpen je bij de praktische organisatie van je teamdag.
  • Je krijgt van ons een persoonlijke begeleider ter plekke.
  • Iets eten of drinken voor of na het spel? Daar kennen we de beste adressen in al onze steden voor.
  • Vergaderzaal nodig op locatie? Wij faciliteren graag.
Vraag nu je offerte
Binnen 24 uur heb je antwoord van ons.

Reviews

Toffe ervaring

Anne-Laure (Profil)

Wij hebben een toffe teambuilding achter de rug!
Iedereen vond het een tof spel, en was gedreven om te winnen.
De begeleiding door Geoteam was helemaal in orde!

Om te doen en opnieuw te doen!

Julie (Covartim)

We speelden Maffia City Battle met collega's en het was gewoon onvergetelijk! Iedereen kwam in het spel en vond het geweldig. Ik heb alleen positieve feedback gekregen. Het was intens, we hebben veel gerend en vooral veel gelachen! En het Geoteam-team is beschikbaar en heeft ons alles heel goed uitgelegd. Ik raad ten zeerste aan. Ga daarheen met je ogen dicht!!!

Actief

Fabienne (Eneco)

Het was een héél leuke ervaring.
Je leert je collega's op een andere manier kennen.
Het blijft spannend tot de laatste minuut.

Gewoonweg super!

Christel (KBC Asset Management)

Reeds tweemaal een beroep gedaan op Geoteam voor het opzetten van een stadsspel met internationaal gezelschap. Altijd een groot succes! Alles wordt zeer goed opgevolgd door de spelbegeleider en het laatste event was zelfs op maat qua tijdsduur. Algemeen positieve feedback ontvangen, al een aantal keer de vraag gehad om website door te sturen voor een HR activiteit. Geoteam is een echte aanrader!

Knappe organisatie en leuk spelconcept

Geert (KBC)

Correcte organisatie vooraf, goede opvolging en duidelijke communicatie. Tof spel en concept. De begeleiding ter plaatste was perfect. Begeleidster Elke heeft dit zeer professioneel aangepakt en toch ook het speelse behouden. Zeer knap!

Zeer leuke activiteit in een aangename stad.

Jeroen (FC Den Berg)

Interactief spel, waarbij je je waant in de mafiawereld en terwijl de stad verkent

Andreas (CenEka)

Beroof je medekandidaten door ze te omsingelen, maar pas op, want de rooftocht kan ontaarden in een schietpartij. Och nee, in een boogeytrap getrapt, €50 000 kwijt! Op pad kan je diamanten roven, geldtransport kapen en vele andere roofmanieren. Ontdek de stad terwijl je listen aan het beramen bent om de machtigste mafiafamilie te worden.

Een leuke en sportieve ervaring!

Brendan

Spannend!

Muriel (Panelite)

Locaties

Dit spel kan gespeeld worden in volgende steden:

Aalst   Antwerpen   Bergen   Bornem   Brugge   Brussel   De Panne   Diest   Gent   Halle   Hasselt   Ieper   Kortrijk   Leuven   Lier   Luik   Mechelen   Namen   Oostende   Oudenaarde   Sint-Truiden  

Staat jouw locatie er niet tussen?
We werken er dagelijks aan meer steden en locaties toe te voegen.

Contacteer ons om dit spel eventueel ook op jouw locatie te voorzien.

Speel jij binnenkort deze boeiende citygame?

Vraag nu je offerte