Mysterieus teambuilding spel: Het Bondgenootschap

In dit spel is samenwerking noodzakelijk. Zowel met je teamgenoten, als met je tegenstanders. Sluit bondgenootschappen om essentiële informatie te verkrijgen en zo de mysterieuze Outsider bij de kraag te vatten! Dit geheimzinnige spel doet het heel goed als teambuilding, maar is ook ideaal om een stad te verkennen op een alternatieve manier.

Lees meer
  • 2,5u
  • 12 tot >100
  • Teamwork
Vraag nu je offerte
Binnen 24 uur heb je antwoord van ons.
Beoordeling van onze spelers:
6 reviews

Ontmasker de mysterieuze Outsider!

De inwoners van de stad worden geterroriseerd door een mysterieuze figuur, de Outsider. De burgemeester looft een beloning uit en roept jullie hulp in om deze persoon bij de kraag te vatten. Jullie speurderskwaliteiten worden op de proef gesteld tijdens dit gps spel.

Waan je een echte Hercule Poirot en verzamel aanwijzingen in de stad tijdens dit teambuilding spel. De smartphone toont je de weg naar de juiste locaties, waar je raadsels oplost en uitkijkt naar tips die je op het spoor van de Outsider brengen. Plots rinkelt de telefoon en een geheimzinnige stem geeft een belangrijke boodschap door. Hoe reageer je?

Maar…let op!

Er zijn concurrerende detectives op pad die op dezelfde beloning azen. Je zal in dit spel niet alleen moeten samenwerken met je teamgenoten, maar ook met je tegenstanders. Zij hebben ontbrekende informatie die jullie moeten ontfutselen. Je zal hard moeten onderhandelen om dit spel tot een goed einde te brengen! Welke essentiële informatie wissel je uit met welk team? Met wie sluit je een bondgenootschap?

Kraak de code 

Heb je de gps-code te pakken? Dan moet je ze ontcijferen en activeren zodat je de Outsider op je schermpje in het vizier krijgt. Zet onmiddellijk de achtervolging in om de aanslag te verijdelen. Vat je hem als eerste bij de kraag? Dan ben jij de held van het verhaal! Dit teambuilding spel wordt er gegarandeerd eentje om nooit te vergeten!

Op zoek naar het ideale spel voor je teamdag?

Wij zijn jouw partner voor een geweldige teambuilding

  • We adviseren je om het geschikte spel te kiezen.
  • We helpen je bij de praktische organisatie van je teamdag.
  • Je krijgt van ons een persoonlijke begeleider ter plekke.
  • Iets eten of drinken voor of na het spel? Daar kennen we de beste adressen in al onze steden voor.
  • Vergaderzaal nodig op locatie? Wij faciliteren graag.
Vraag nu je offerte
Binnen 24 uur heb je antwoord van ons.

Reviews

echte teambuilding!

Liesbeth (AZ Maria Middelares Gent )

Het eerste doel van onze activiteit was teambuilding en dat is echt zeer goed gelukt. Zelfs voor deelnemers die de stad al zeer goed kenden, waren er toch nog aangename verrassingen en was het niet altijd eenvoudig.

Zeer fijn en actief spel in functie van een teambuilding.

Steffi (Vertrouwenscentrum Kindermishandeling vzw)

De opdrachten doorheen stad Gent waren zeer fijn. Ook de momenten waarop extra gevraagd werd om foto's te nemen ed leveren sowieso achteraf een fijn aandenken. Fijn concept dat de groepjes sowieso op een bepaald moment moeten samenwerken. De snelle groepjes moeten soms wat wachten op tragere groepjes om hun opdrachten te voltooien. In het algemeen was het zeer fijn dit spel te spelen.

Het Bondgenootschap veel erg in de smaak!

Els (Brussels Airport Company)

We hebben een goed verblijf gehad in Mechelen. Het stadsspel is ondanks het koude weer ook erg in de smaak gevallen!

BEDANKT

Spannend spel

Evelien (Rijksdienst voor Jaarlijkse Vakantie)

We hebben ons met het Bondgenootschap goed geamuseerd!
Het spel was uitdagend genoeg en ook perfect voor ons 2-talig team (Frans en Nederlands). Ook hebben we op het laatste nippertje de outsider gevonden, dus het spel was geslaagd!

Geweldig spel

Ann (KBC)

Bedankt voor de geweldige organisatie van een heel fijn spel ! Na 2 minuten werd de competitie aangewakkerd bij iedereen. Fijne combinatie van zoeken met de gps, rondkijken, werken met de smartphone ! Alle collega's waren dolenthousiast. We zijn benieuwd naar de andere concepten. Een pluim voor Geoteam !!!

Leer je collega's kennen tijdens het onderhandelen!

Steffie

Onze middag was geslaagd. Het Bondgenootschap is een leuke activiteit waarbij je samen met collega's uit andere teams moet samenwerken. Dit leverde de nodige onderhandelingen op :) Zo leer je je collega's kennen!

Locaties

Dit spel kan gespeeld worden in volgende steden:

Aalst   Antwerpen   Bergen   Bornem   Brugge   Brussel   De Panne   Diest   Gent   Halle   Hasselt   Ieper   Kortrijk   Leuven   Lier   Luik   Mechelen   Namen   Oostende   Oudenaarde   Sint-Truiden  

Staat jouw locatie er niet tussen?
We werken er dagelijks aan meer steden en locaties toe te voegen.

Contacteer ons om dit spel eventueel ook op jouw locatie te voorzien.

Speel jij binnenkort deze boeiende citygame?

Vraag nu je offerte