Ook online mogelijk
Teambuilding
Geschikt vanaf 15 jaar

Je kunt escapegames organiseren als ideaal teamuitje op afstand. Een online escaperoom daagt alle deelnemers uit om samen mee te werken aan hetzelfde doel: op tijd tot een oplossing komen! Het is een spannende, unieke teamactiviteit, die altijd en overal gedaan kan worden. Iedereen speelt mee vanaf zijn eigen computer. Elke deelnemer kan dus vanaf iedere plek meedoen aan een escapegame, of dit nou vanuit huis, kantoor of een andere locatie is. Meer dan een computer met internet is er niet nodig!

Benieuwd of we u kunnen helpen met organiseren?

  

Waarom escapegames organiseren?

Een online escapegame creëert een teamgevoel zonder dat de teamleden fysiek bij elkaar aanwezig hoeven te zijn. Het is dan ook de ideale teambuildingactiviteit voor bedrijven waarvan de werknemers thuiswerken of om andere redenen niet in real life bij elkaar kunnen komen. Ook vriendengroepen of families die op afstand iets samen willen doen kunnen een escapegame boeken. Los samen een moord op of ga de onderlinge strijd aan bij het opsporen van een fortuin. Geniet van een avontuurlijke ochtend, middag of avond vol plezier!

Wat zijn escapegames?

Escapegames zijn online escaperooms, waarbij de deelnemers gezamenlijk of in teams met behulp van diverse opdrachten tot een oplossing dienen te komen. Allerlei typen mysteries staan centraal, van het oplossen van een moord tot het ontwikkelen van een nieuw vaccin tegen een pandemie. Er zijn diverse thema’s beschikbaar, dus kies een onderwerp uit dat past bij jouw groep speurneuzen en bereid je voor op een spannende online teambeleving!

Escapegames reserveren

Ben je enthousiast en kan je niet wachten om voor je collega’s of een andere groep een avontuurlijke escapegame organiseren? Zoek dan niet verder, want Geoteam is jouw perfecte partner hiervoor. Neem contact met ons op voor een offerte. Met onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat jouw online escaperoom een teamactiviteit of vrijgezellenspel wordt waar iedereen nog lang over zal praten! Vul meteen ons contactformulier in!

 

Ook interessant:

Stadsspel organiseren Brugge| Stadsspel organiseren Antwerpen