Op teambuilding in de stad? Speel de GPS City Challenge!

Laat je uitdagen door je favoriete stad met dit gps-stadsspel. Werk in team om de raadsels op te lossen & de ludieke foto- en video-opdrachten uit te voeren! Wie vat als eerste de geheimzinnige Outsider bij zijn kraag? Speel GPS City Challenge als je op zoek bent naar een originele teambuilding in de stad.

Lees meer
  • 2u tot 3u
  • 6 tot >1000
  • Uitdagend
Vraag nu je offerte
Binnen 24 uur heb je antwoord van ons.
Beoordeling van onze spelers:
9 reviews

De stad daagt je uit tijdens deze onvergetelijke teambuilding!

Dit gps-stadsspel leidt je op een verrassende manier langs alle bekende en minder bekende plekjes in de stad. Gewapend met een smartphone en gps-toestel doorkruis je de stad op een interactieve manier.

Op iedere locatie schotelt de smartphone je een uitdagende vraag of raadsel voor. Er wordt heus wel aan teambuilding gedaan! Een beetje creativiteit en samenwerking zijn nodig om samen met je team onze multimediale hints ontcijferen. Extra punten scoor je met ludieke foto- en filmopdrachten, spannende timer opdrachten en het pimpen van foto's met tekstballonnen en digitale fotostickers. Kruist de geheimzinnige Outsider jullie pad, aarzel dan niet om hem te strikken! Zijn opdrachten kunnen jullie score aardig aandikken! Hou ook de rangschikking in het oog, want de andere teams zitten jullie op de hielen.

Dit gps-stadsspel vult je teambuilding uitstap met spanning en actie. Achteraf kan je herinneringen aan je avonturen in de stad ophalen bij je online fotoalbum.

Spel op maat

Op zoek naar een teambuilding in de stad met een tikkeltje meer? We kunnen dit gps-stadsspel uitbreiden met tussenstops en sportieve opdrachten. Ook vragen en opdrachten op maat van de deelnemers kunnen we probleemloos maken. Dit spel is ideaal om een stad, maar ook je collega's op een alternatieve manier te leren kennen!

Niet zo handig met een gps-toestel? Of verkies je een stadsplannetje in de hand? Neem dan een kijkje bij Checkpoint City.

Op zoek naar het ideale spel voor je teamdag?

Wij zijn jouw partner voor een geweldige teambuilding

  • We adviseren je om het geschikte spel te kiezen.
  • We helpen je bij de praktische organisatie van je teamdag.
  • Je krijgt van ons een persoonlijke begeleider ter plekke.
  • Iets eten of drinken voor of na het spel? Daar kennen we de beste adressen in al onze steden voor.
  • Vergaderzaal nodig op locatie? Wij faciliteren graag.
Vraag nu je offerte
Binnen 24 uur heb je antwoord van ons.

Reviews

Toffe originele teambuilding.

Jan (FOD FINANCIEN - Team GKS)

Onder toe- (en alles)ziend oog van de toffe coach een uitdaging om binnen de tijd de locaties te vinden, de meestal boeiende vragen te beantwoorden en de leuke opdrachten uit te voeren. En ondertussen Brussel leren ontdekken. Zonder teamspirit lukt het niet, maar die komt vrijwel vanzelf naar boven geborreld.

Fantastisch

Talia (Eglo )

Een zeer leuke manier om een stad en de collega's te leren kennen. Het was een geslaagde dag!

leuke activiteiten, teamversterkend

patrick (Open Thuis)

GPS city challenge was een stadsspel met leuke, gevarieerde opdrachten en zorgde voor een aangename, enthousiaste en ontspannen sfeer binnen de diverse groepjes. De uitleg vooraf was helder en duidelijk. Nogmaals bedankt voor jullie enthousiasme, Elke & Davy! Het spel stak echt goed in elkaar. Door de 2 vaste teams van onze werking te mixen over 3 groepjes leren de collega's mekaar op een speelse manier beter kennen.

Gewéldig

Els (sabam)

Het was een zeer leuke activiteit die door het hele team gesmaakt werd. Jong én de wat nóg jongere hebben zich goed geamuseerd, met zowat alle generaties vertegenwoordigd is dit niet altijd evident. Het was een ontspannende inspanning waarbij je de stad op een iets andere manier leert kennen.

Halle leren kennen op een originele en toffe manier.

Fil (TC Savanti)

Wij zijn met een groep van 14 man naar Halle getrokken voor een stadsspel. Na afloop waren de reacties unaniem: leuk, tof en geweldig. Zeker voor herhaling vatbaar in de toekomst.
Ook de begeleiding door Ilse was zeer goed. Dat we haar allemaal al kenden, verhoogde het groepsgevoel wat de sfeer enkel maar ten goede kwam!
De locatie was eveneens fantastisch. Niemand van ons had gedacht dat deze stad zo mooi zou zijn. Ik overweeg om er zeker nog eens terug te komen nu ik de stad ontdekt hebt. Zeker met dat het spel ons de speciale plekjes heeft laten zien. Dit heeft ons ook op een andere manier naar de stad laten kijken.

Grote merci aan Geoteam

Anouk (FCM Travel Solutions)

Onze klant heeft een heel leuke dag gehad in Namen en dit dankzij Geoteam. Het was een eerste kennismaking maar absoluut voor herhaling vatbaar. We zijn dan ook meteen begonnen aan een veel grotere groep voor volgend jaar. We kijken er alvast naar uit om dit samen te kunnen realiseren.

De organisatie was top

Sandra (Cofinimmo nv)

Het was even wennen aan het gebruik van de GPS, maar eenmaal dit onder de knie was alles in orde. Zelf al ken je de stad, dan ontdek je hiermee nog plekjes die je onbekend waren. De organisatie en communicatie was top. Een echte aanrader!

Perfecte teambuilding activiteit, bewegen, praten, lachen,...

Tom (Cummins)

Superleuke ervaring voor iedereen, ook het weer zat mee en dat maakte het plaatje helemaal af.

Leuke activiteit met veel spanning en team banding!

Guy (Novotel Mechelen)

Onze teams waren een beetje afwachtend maar na afloop bleken ze enorm enthousiast te zijn. Heel leuk om te zien, zeker tussen mensen die normaal amper met elkaar spreken. Het spel was ook niet te makkelijk of te moeilijk, net ideaal.

Locaties

Dit spel kan gespeeld worden in volgende steden:

Aalst   Antwerpen   Bergen   Bornem   Brugge   Brussel   De Panne   Diest   Gent   Halle   Hasselt   Ieper   Kortrijk   Leuven   Lier   Luik   Mechelen   Namen   Oostende   Oudenaarde   Sint-Truiden  

Staat jouw locatie er niet tussen?
We werken er dagelijks aan meer steden en locaties toe te voegen.

Contacteer ons om dit spel eventueel ook op jouw locatie te voorzien.

Speel jij binnenkort deze boeiende citygame?

Vraag nu je offerte