Op teambuilding in de stad? Speel de GPS City Challenge!

Laat je uitdagen door je favoriete stad met dit gps-stadsspel. Werk in team om de raadsels op te lossen & de ludieke foto- en video-opdrachten uit te voeren! Wie vat als eerste de geheimzinnige Outsider bij zijn kraag? Speel GPS City Challenge als je op zoek bent naar een originele teambuilding in de stad.

Lees meer
  • 2u tot 3u
  • 6 tot >1000
  • Uitdagend
Vraag nu je offerte
Binnen 24 uur heb je antwoord van ons.
Beoordeling van onze spelers:
9 reviews

De stad daagt je uit tijdens deze onvergetelijke teambuilding!

Dit gps-stadsspel leidt je op een verrassende manier langs alle bekende en minder bekende plekjes in de stad. Gewapend met een smartphone en gps-toestel doorkruis je de stad op een interactieve manier.

Op iedere locatie schotelt de smartphone je een uitdagende vraag of raadsel voor. Er wordt heus wel aan teambuilding gedaan! Een beetje creativiteit en samenwerking zijn nodig om samen met je team onze multimediale hints ontcijferen. Extra punten scoor je met ludieke foto- en filmopdrachten, spannende timer opdrachten en het pimpen van foto's met tekstballonnen en digitale fotostickers. Kruist de geheimzinnige Outsider jullie pad, aarzel dan niet om hem te strikken! Zijn opdrachten kunnen jullie score aardig aandikken! Hou ook de rangschikking in het oog, want de andere teams zitten jullie op de hielen.

Dit gps-stadsspel vult je teambuilding uitstap met spanning en actie. Achteraf kan je herinneringen aan je avonturen in de stad ophalen bij je online fotoalbum.

Spel op maat

Op zoek naar een teambuilding in de stad met een tikkeltje meer? We kunnen dit gps-stadsspel uitbreiden met tussenstops en sportieve opdrachten. Ook vragen en opdrachten op maat van de deelnemers kunnen we probleemloos maken. Dit spel is ideaal om een stad, maar ook je collega's op een alternatieve manier te leren kennen!

Niet zo handig met een gps-toestel? Of verkies je een stadsplannetje in de hand? Neem dan een kijkje bij Checkpoint City.

Op zoek naar het ideale spel voor je teamdag?

Wij zijn jouw partner voor een geweldige teambuilding

  • We adviseren je om het geschikte spel te kiezen.
  • We helpen je bij de praktische organisatie van je teamdag.
  • Je krijgt van ons een persoonlijke begeleider ter plekke.
  • Iets eten of drinken voor of na het spel? Daar kennen we de beste adressen in al onze steden voor.
  • Vergaderzaal nodig op locatie? Wij faciliteren graag.
Vraag nu je offerte
Binnen 24 uur heb je antwoord van ons.

Reviews

Leuk om de sfeer te verbeteren

Katrien

Leuk niet te intensief spel.

Het was supertof

Jessica (Leunen Orthopedie)

Avontuurlijk,grappig. Het was leuk om zo antwerpen te ontdekken

Fantastische teambuilding game!

Marijke (KBC)

Zeer leuk spel , goed gelachen, mooie plaatsen in Brussel gezien. Goed uitgelegd door onze gids Gert

Professionele en flexibele organisatie

Frank (Wabco België)

Zeer plezierig team evenement beleefd in Halle dankzij het originele stadspel met leuke vragen en - acties. Hiermee leer je zowel de stad als de collega’s op een ludieke manier beter kennen. Omkadering is zeer professioneel en flexibel. Zeker voor herhaling vatbaar.

Boeiend van begin tot einde!

Kathleen (European Resuscitation Council)

Van het begin tot het einde een boeiend spel dat voor veel ambiance heeft gezorgd :-) Voor ons een geslaagde teambuilding!!

Het spel laat een andere kant van je collega's zien!

Sandra (Stad Gent)

Heel leuke teambuilding. Vooral goed gelachen met de foto- en filmopdrachtjes. Laat eens een andere kant van de collega's zien.

Echt een aanrader!

Els (AZ Sint-Jan Brugge)

Superleuke teambuilding! Echt een aanrader. We hebben er enorm van genoten.

Zeer geslaagde teambuilding!

Stephanie (Auditas)

Het was een zeer toffe activiteit. De teambuilding was toch ook wat competitief, het aanbod aan opdrachten was zeer divers: actief, ludiek, ... Men leert Gent op een andere manier kennen. Ook het online fotoalbum die je na de activiteit ontvangt is een leuke herinnering. Kortom: zeer geslaagde teambuilding!

Beste teambuilding van CPP ooit!

Ward (Proximus)

Langs deze weg wens ik jullie uitdrukkelijk te bedanken voor jullie inzet, betrouwbaarheid en geboden kwaliteit. Persoonlijk vind ik deze teambuilding de beste ooit van CPP: jullie zijn erin geslaagd het slechte weer te doen vergeten! Ik ben jullie dan ook zeer erkentelijk. Dank voor alles!

Locaties

Dit spel kan gespeeld worden in volgende steden:

Aalst   Antwerpen   Bergen   Bornem   Brugge   Brussel   De Panne   Diest   Gent   Halle   Hasselt   Ieper   Kortrijk   Leuven   Lier   Luik   Mechelen   Namen   Oostende   Oudenaarde   Sint-Truiden  

Staat jouw locatie er niet tussen?
We werken er dagelijks aan meer steden en locaties toe te voegen.

Contacteer ons om dit spel eventueel ook op jouw locatie te voorzien.

Speel jij binnenkort deze boeiende citygame?

Vraag nu je offerte