McGuider begeleidt je op de leukste schooluitstap ooit!

Met McGuider op stap tijdens de leukste schooluitstap ooit! Uitdagende vragen, originele raadsels, creatieve foto- en video-opdrachten en spannende timer opdrachten krijgen de leerlingen voorgeschoteld door de virtuele stadsgids McGuider. Dit gps spel leidt de leerlingen langs alle historische en minder bekende plekjes in de stad.

Lees meer
  • 2u tot 3u
  • 6 tot >1000
  • Cool spel!
Vraag nu je offerte
Binnen 24 uur heb je antwoord van ons.
Beoordeling van onze spelers:
1 reviews

McGuider daagt je uit!

Al eens gedacht aan een spannend gps spel als originele schooluitstap? De gekke stadsgids McGuider stuurt de leerlingen op pad met een gps-smartphone en een missie! De verschillende teams volgen de route die voor hen uitgestippeld werd. Op ieder checkpoint schotelt McGuider hen een uitdagende vraag voor. Samenwerking is een must om zijn multimediale raadsels te kunnen ontcijferen. Met ludieke foto- en filmopdrachten, spannende timer opdrachten en het pimpen van foto's met tekstballonnen en digitale fotostickers kunnen extra punten gescoord worden. Creativiteit is noodzakelijk om McGuiders uitdagingen tot een goed einde te brengen.

Interactieve stadszoektocht

De scores van de andere teams kunnen gevolgd worden in de ranking. Spanning en competitiviteit nemen hierbij toe! Geen saaie stadswandeling dus, maar een interactieve ontdekkingstocht vol actie, fun en teambuilding! Dit gps spel brengt de leerlingen langs historische plekjes en verborgen hoekjes, kriskras door de stad. Dankzij McGuider leren de leerlingen niet alleen de stad, maar ook elkaar van een andere kant kennen. Het online album vol actiefoto’s levert bewijs van deze originele schooluitstap!

 

Kom naar onze gratis kennismakingsevents en oordeel zelf of McGuider iets is voor jouw volgende klasuitstap:

07/03 Meet McGuider @ Gent

14/03 Meet McGuider @ Antwerpen

21/03 Meet McGuider @ Leuven

 

Op zoek naar het ideale spel voor je teamdag?

Wij zijn jouw partner voor een geweldige teambuilding

  • We adviseren je om het geschikte spel te kiezen.
  • We helpen je bij de praktische organisatie van je teamdag.
  • Je krijgt van ons een persoonlijke begeleider ter plekke.
  • Iets eten of drinken voor of na het spel? Daar kennen we de beste adressen in al onze steden voor.
  • Vergaderzaal nodig op locatie? Wij faciliteren graag.
Vraag nu je offerte
Binnen 24 uur heb je antwoord van ons.

Reviews

Enkel positieve reacties van onze leerlingen!

Katrien

We hebben reeds eerder gekozen voor een Geoteam spel als klasactiviteit met de leerlingen. Nu we zagen dat er voor de leerlingen een nieuw spelconcept, McGuider, is kozen we uiteraard hiervoor. Dankzij het spel leren ze de stad op een interactieve manier kennen. Doordat het nu nog meer op maat van de leerlingen is gemaakt, werd het nog leuker voor onze leerlingen. We kregen enkel maar positieve reacties. Tot volgend jaar!

Locaties

Dit spel kan gespeeld worden in volgende steden:

Aalst   Antwerpen   Bergen   Bornem   Brugge   Brussel   De Panne   Diest   Gent   Halle   Hasselt   Ieper   Kortrijk   Leuven   Lier   Luik   Mechelen   Namen   Oostende   Oudenaarde   Sint-Truiden  

Staat jouw locatie er niet tussen?
We werken er dagelijks aan meer steden en locaties toe te voegen.

Contacteer ons om dit spel eventueel ook op jouw locatie te voorzien.

Speel jij binnenkort deze boeiende citygame?

Vraag nu je offerte