Pionier van de citygames!

Interactieve gps-games en citygames als event

In 2005 introduceerde Geoteam de eerste interactieve gps-games in zijn soort en tot op vandaag bedenken en maken wij nog steeds de meest innovatieve concepten in het genre citygames. Ons doel is om mensen op een toffe en originele manier de stad te laten ontdekken dankzij de nieuwste technologieën. Dit met aandacht voor teamwork, communicatie en plezier. De competitieve spelelementen zullen het groepsgevoel gegarandeerd versterken.

Al onze citygames zijn geschikt voor een brede doelgroep, ongeacht geslacht, leeftijd, taal of sportief niveau en worden professioneel begeleid. Zowel als teambuilding voor bedrijven als voor groepsuitstappen voor scholen en jeugdbewegingen als voor particuliere groepen of vrijgezellen uitstapjes.

Ons creatieve team houdt van uitdagingen: een persoonlijke touch in uw citygame of op uw maat uitgewerkte opdrachten worden naadloos ingepast, want alle concepten worden in-house ontwikkeld. Bij ons zit je aan de bron en geniet je zo van scherpe prijzen!

Intussen kan je onze citygames beleven in meer dan 75 Belgische steden, alsook in Nederland en Frankrijk. Ontdek ze op onze overzichtskaart.

Geoteam doet meer...

Is de teambuilding activiteit een onderdeel van uw bedrijfsevenement of personeelsfeest, dan kunnen wij ook zorgen voor de volledige omkadering gaande van vergaderzaal, onthaal, diner en spektakel tot overnachting en vervoer.