Word Sherlock voor een dag tijdens deze gps speurtocht!

Er heeft een misdaad plaatsgevonden en de politie heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak. Sherlock is terug! Beleef een spannende gps speurtocht en los de misdaad op. Een stadsspel vol spanning, actie en fun voor jonge en minder jonge detectives!

Lees meer
  • 2u
  • 6 tot >500
  • Mysterieus
Vraag nu je offerte
Binnen 24 uur heb je antwoord van ons.
Beoordeling van onze spelers:
9 reviews

Heeft jouw team detective skills?

Er heeft een misdaad plaatsgevonden en de politie heeft jouw hulp nodig bij oplossen van deze zaak. Doorkruis snel de stad om zoveel mogelijk aanwijzingen te verzamelen: de dader heeft namelijk sporen achtergelaten en die moet je verzamelen. Met de gps-scanner op de smartphone kan je makkelijk achterhalen waar er tips en sporen te vinden zijn. Ga er snel heen en noteer alle nuttige info die je op je speurtocht vindt.

Er zijn ook getuigen die iets gezien hebben, maar helaas geven zij niet snel iets prijs. Koop hen schaamteloos om, zodat je de broodnodige informatie van hen kan krijgen. Dankzij jouw oog voor details en deductievermogen kan je mogelijke verdachten van je lijstje schrappen en bij de dader uit te komen. In de rechtbank zal het er ook op aan komen om met harde bewijzen naar voor te komen: het moordwapen achterhalen is essentieel.

Tactisch op onderzoek!

Om dit spel nog spannender te maken krijg je ook foto-opdrachten. Creëer met jouw team de meest realistische 'crime-scenes'! Het levert extra punten op in deze gps speurtocht. Wil je een stapje voor hebben op de rest? Pluis dan zeker Sherlocks verleden al even uit.

Deins je niet terug om met lepe trucjes informatie te ontfutselen van de andere speurders, ga dan maar lekker spioneren bij de tegenpartij. Maar wees snel, want als ze jou zien aankomen, zullen ze vast en zeker de benen nemen!

Kan je de dader ontmaskeren en uit de line-up halen binnen anderhalf uur? De eer van jouw team staat op het spel in deze spannende gps speurtocht. Hopelijk kan je de politie helpen en wie weet sleep je wel als eerste de beloning in de wacht?

Op zoek naar het ideale spel voor je teamdag?

Wij zijn jouw partner voor een geweldige teambuilding

  • We adviseren je om het geschikte spel te kiezen.
  • We helpen je bij de praktische organisatie van je teamdag.
  • Je krijgt van ons een persoonlijke begeleider ter plekke.
  • Iets eten of drinken voor of na het spel? Daar kennen we de beste adressen in al onze steden voor.
  • Vergaderzaal nodig op locatie? Wij faciliteren graag.
Vraag nu je offerte
Binnen 24 uur heb je antwoord van ons.

Reviews

Fijne ervaring

Hilde

Het was een heel fijn spel, zat goed in elkaar, leuke opdrachten. Iedereen heeft zich goed geamuseerd
De tijdsduur van het spel was heel krap, dus niet zo 'voor alle leeftijden geschikt'
Er was niet veel aandacht voor het teamgebeuren (iemand kon de GPS pakken en zelf veel stukken afleggen, zonder dat zijn team hierbij is), wat zijn voor en nadelen heeft.

Heel fijn dat de foto's en uitslagen werden doorgestuurd!

Tof en actief stadsspel

Gwendolien (GO! Geel)

Als teambuilding aan het begin van het schooljaar lieten we een GPS-stadsspel organiseren in Hasselt, inclusief begeleiding. Het spel werd goed uitgelegd, de groepjes werden verdeeld, materialen uitgedeeld en dan gingen de leerlingen aan de slag. De begeleiding zorgde ervoor dat alles in goede banen liep. Na het spel kwamen we samen op de afgesproken plaats en werden de punten bekendgemaakt. Fijn dat er gedacht werd aan een kleine verrassing voor de winnende teams!

Wij konden zelf kiezen waar en wanneer er afgesproken werd, de organisatie schikte zich in de mate van het mogelijke naar onze wensen, waardoor we niet in de problemen kwam met de uren van het openbaar vervoer.

Eén kleine opmerking: als begeleidende leerkrachten was het fijn geweest om zelf ook het spel te kunnen volgen op een toestel. Dit was wel mogelijk, maar mits betalen van het aantal begeleidende leerkrachten.

Een leuk, afwisselend spel dat ideaal is voor leerlingen van het 2e secundair.

Wendy

Leuke teambuilding

Marie

Vlotte communicatie, steeds snel antwoord.
Goede begeleiding ter plaatse.
Het is ook leuk dat je achteraf de resultaten en een foto-album krijgt.
Een geslaagde teambuilding.
Het is wel jammer dat het spel niet gelinkt is aan de stad waarin je het speelt. Waardoor alles dus vooral rond het scherm draait.

Heel leuk, actief spel

Vera (Fod Financien)

Perfecte tip voor een aangename en actieve teambuilding.

Mysterie en gezellig de stad leren kennen

Aurélie (Ikea)

We hebben op een aangename en toch originele manier de stad verkend. Het is waarschijnlijk competitiever om het spel met meer dan 1 team te spelen. Nu ging het heel gemoedelijk.

Leuke activiteit voor leerlingen van vijfde en zesde leerjaar

Katrien (GBS Lovendegem)

Goed uitgewerkt spel. Kinderen waren 1u 40 minuten gemotiveerd op zoek naar de moordenaar. Bedankt aan de 2 begeleiders om ook een groep leerlingen te willen begeleiden. Op die manier waren de groepen niet te groot en bleef iedereen betrokken.

Top spel en organisatie

Stacey (Action Belgium)

Wij hebben een super dagje gehad. Het Sherlock spel is echt een aanrader. Zeer leuk spel met heel fijne opdrachten. Zeer toffe manier ook om een stad te leren kennen of ze op een andere manier te ontdekken. Wij hadden een geslaagde teambuilding en dat is mede dankzij jullie. Top organisatie, alles heel duidelijk uitgelegd en supervriendelijke begeleider. Het fotoalbum is ook een leuk aandenken. Bedankt!

Het was een spannende race!

Renate (OCMW Brugge)

Wij hebben genoten van onze teambuilding. Het werd een spannende race tussen 4 teams, heel geslaagd!!

Locaties

Dit spel kan gespeeld worden in volgende steden:

Aalst   Antwerpen   Bergen   Bornem   Brugge   Brussel   De Panne   Diest   Gent   Halle   Hasselt   Ieper   Kortrijk   Leuven   Lier   Luik   Mechelen   Namen   Oostende   Oudenaarde   Sint-Truiden  

Staat jouw locatie er niet tussen?
We werken er dagelijks aan meer steden en locaties toe te voegen.

Contacteer ons om dit spel eventueel ook op jouw locatie te voorzien.

Speel jij binnenkort deze boeiende citygame?

Vraag nu je offerte