Ook online mogelijk
Teambuilding
Geschikt vanaf 12 jaar

Wil je een stadsspel organiseren in Antwerpen? Dan hebben wij precies wat je zoekt! Door onze jarenlange ervaring met citygames hebben wij inmiddels een uitgebreid aanbod aan uitdagende activiteiten voor groepen in Antwerpen. Er zijn Antwerpse stadsspellen voor bedrijfsteams, schoolklassen, vrijgezellen of vriendengroepen. Wie je dus ook meeneemt naar de stad van blinkende diamanten, de laatste mode en interessante architectuur, er is altijd een passende citygame in ons aanbod te vinden!

Benieuwd of we u kunnen helpen met organiseren?

  

Waarom een stadsspel organiseren in Antwerpen?

Voor een avontuurlijke middag vol mysterie in Antwerpen kies je een online stadsspel of gps-spel waarbij je langs bekende en minder bekende Antwerpse plekjes komt. Voor deelnemers die de stad nog niet zo goed kennen, zijn de stadsspellen in Antwerpen een originele manier om wegwijs te raken in de stad. Maar ook als de metropool voor jouw deelnemers nauwelijks nog geheimen heeft, zullen onze stadsavonturen de nodige verrassingen in petto hebben. 

Stadsspel in de omgeving van Antwerpen

Een van de highlights in het centrum van Antwerpen is de Antwerpse Zoo. Deze dierentuin is met zijn vele biotopen zo bijzonder dat deze op zichzelf als decor dient voor een uitnodigend stadsspel. Tijdens deze avontuurlijke GPS Expedition staan de dieren centraal. De teamspirit wordt aangewakkerd als de deelnemers zich even ontdekkingsreizigers wanen! (Enkel voor bedrijven)

Ook in de omgeving van Antwerpen kun je terecht voor het organiseren van een spannend stadsspel. Denk aan een GPS-challenge als teambuilding-activiteit in Lier, een City Battle in Bornem of een spannende online escapegame in Sint-Niklaas. We sturen jou en je medespelers in deze steden op pad met een smartphone, een gps en een missie!

Stadsspel in Antwerpen boeken

Kan je niet wachten om met je team op onderzoek te gaan in deze bruisende stad of een van de omliggende plaatsen? Wacht dan niet langer met een stadsspel organiseren in Antwerpen en neem direct contact met ons op via het contactformulier! Wij sturen je direct een op maat gesneden offerte.

 

Ook interessant:

Leuke klasuitstappen| Stadsspel organiseren Brugge