Ook online mogelijk
Teambuilding
Geschikt vanaf 12 jaar

Heb jij de verantwoordelijkheid op je genomen om een online stadsspel te organiseren in Brugge? En ben je nu op zoek naar een leuke citygame in Brugge voor je collega’s, familie of vrienden? Kies Geoteam dan als je partner! Onze stadsavonturen staan garant voor een gezellig, uitdagend en als je wilt zelfs heel actief teamuitje. In de straatjes en steegjes van het gezellige Brugge beleeft je team een avontuurlijk stadsspel met gps en smartphone. 

Benieuwd of we u kunnen helpen met organiseren?

  

Teambuilding met een stadsspel organiseren in Brugge

Brugge is met zijn vele steegjes en bruggetjes de perfecte achtergrond van een stadsspel. Voor schoolklassen hebben wij een leerrijk spel dat zich hier afspeelt onder leiding van de komische virtuele stadsgids McGuider. Bij collega’s, vrijgezellenfeesten of andere groepen kan de teamspirit worden aangewakkerd met behulp van verschillende passende spellen met ludieke opdrachten. Het sfeervolle Brugge dient hierbij als decor. Maar laat je niet afleiden door de pittoreske uitstraling van de stad: uit elk steegje kan zomaar een saboteur opduiken!

Stadsspel in de omgeving van Brugge

Ook in de omgeving van Brugge kun je met je team terecht voor een stadsspel. Wij bieden diverse meeslepende spellen die zich afspelen in een van de kustplaatsen. Vang een moordenaar in Blankenberge, los een kluisroof op in Wenduine of bevrijd gijzelaars in De Haan. Er zijn stadsspellen voor schoolgaande kinderen vanaf 12 jaar, voor oudere deelnemers of voor een gemengd gezelschap. Ook is er variatie in intensiteit van het spel: van rustig tot heel actief. Wil je een stadsspel organiseren in Brugge of omgeving? Wij hebben voor elke groepssamenstelling een avontuurlijk, passend online spel beschikbaar.

Reserveer je stadsspel!

Heb je interesse in een stadsspel in (de omgeving van) Brugge? Vraag dan een offerte aan en we laten je zo snel mogelijk weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor jouw teamactiviteit. Eerst nog andere vragen? Stel ze dan gerust via ons contactformulier.

 

Ook interessant:

Escapegames organiseren| Teambuilding games