Met de collega's op teambuilding in de Antwerpse Zoo

De Antwerpse zoo als decor voor jouw teambuilding

Wie jaarlijks de organisatie van de teambuilding voor zijn rekening neemt, kent de steeds terugkerende vraag wel: Wat gaan we nu weer organiseren? Kom origineel uit de hoek en kies voor de Antwerpse Zoo als decor voor jouw teambuilding. Tijdens de GPS Expedition treed je in de voetsporen van Dr. Livingstone en trek je met je team op interactieve ontdekkingstocht door diverse biotopen in stadsdierentuin de Antwerpse Zoo. Jachtgeweren en verrekijkers zijn overbodig, want de dieren zitten vlakbij maar veilig afgeschermd. 

De ware aard van het beestje

Hoewel de dieren natuurlijk centraal staan tijdens dit gps spel, zal u toch ook uw collega's net dat tikkeltje beter leren kennen. Dr. Livingstone stelt jullie onderweg via de smartphone pittige vragen. Aan jullie om de raadselachtige filmpjes te ontcijferen en een goeie score neer te zetten. De ludieke foto-opdrachten van ontdekkingsreiziger Stanley stellen jullie creativiteit en teambuilding op de proef. Wie weet komt de ware aard van het beestje van uw team wel naar boven tijdens uw teambuilding in de zoo?!

Kan je niet wachten om het te weten te komen? Plan je vooraf een meeting of achteraf een diner met dansfeest, dan heeft de Antwerpse Zoo alle troeven om er een geslaagd bedrijfsevent van te maken. Vraag meteen een offerte aan! Wij helpen je graag verder.

Troeven van de Antwerpse zoo:

  • Een groene oase midden in de metropool Antwerpen
  • Multifunctionele zalen
  • Met je congres, seminarie of meeting steun je rechtstreeks het natuurbehoud
  • Het sprookjesachtige China Light

Voor de collega's

Exclusieve locatie!

GPS Expedition

Zin in een interactieve ontdekkingsreis dicht bij huis? Bind je wandelschoenen aan en vertrek op gps teambuilding in het dierenpark. Van een unieke teambuilding locatie gesproken!

Lees meer