Ontdek Blankenberge met een leuk stadsspel

Ontdek Blankenberge op een interactieve manier! Voor elke gelegenheid vind je bij Geoteam een passend stadsspel!

Hou je van mysterie en wil je eens iets anders ontdekken dan de mysterieuze onderwaterwereld in Sea Life Centre? Kruip dan in de huid van Sherlock Holmes en los onze virtuele moord op. Speel je dit stadsspel met het gezin? Dan hebben we ook een kids versie van Sherlock.

Ben je fan van de befaamde Escape Rooms en hou je van breinbrekende puzzels? Dan is Dr. Crypto’s Escape game misschien wel jouw ding! Bevrijd jij Dr. Crypto’s gijzelaars binnen de 2 uur?

Als er wat meer actie mag zijn, kies je beter voor de virtuele kluizenroof Shoot Out. Overval je tegenstanders en ga met de grootste buit aan de haal! Genoeg actie gehad na Shoot Out? Geniet dan van de oase van rust in het natuurgebied de Uitkerkse Polder.

Of vier je binnenkort de vrijgezellendag van jouw beste vriend of vriendin? Kies dan voor The Hangover of The Wedding Planner voor enkele uurtjes dolle pret! Laat jouw vrijgezel de gekke fietsen testen op de Velodroom! Geef jij hen nog een extra uitdaging?

Bij elk Geoteam stadsspel word je gestimuleerd om te bewegen en dan komt de fun vanzelf!

Klaar voor het avontuur? Koop online je spelcode, installeer de app op je smartphone(s) en neem de spelinstructies door. Verzamel in het centrum van Blankenberge en start het stadsspel. Veel plezier!

Naar Blankenberge ga je voor:

  • Drukbezochte winkelstraat, bruisende zeedijk en tal van beach bars
     
  • De Belgium Pier, waar je unieke ervaringen 365m op zee beleeft
     
  • Het Sea Life Center en het Serpentarium
     
  • Het vissershuisje van Majutte

Voor vrijgezellen - MyCitygame

Nieuwste citygame!

Hunted

Criminelen en premiejagers gaan de strijd aan met elkaar in dit spannend en sportief stadsspel. In de helft van het spel worden de rollen omgedraaid. Welke stad kies jij als crime scene?

Lees meer
Ludiek vrijgezellenspel

The Hangover

Competitief gps spel. Geen ordinaire kroegentocht, maar een ludiek spel om de trouwpartij van je beste vriend tijdig georganiseerd te krijgen.

Lees meer
Spel vol fun!

The Wedding Planner

De weddingplanner heeft gefaald! Breng snel alle ontbrekende attributen in orde voor de trouwdag van je beste vriendin. Maar ontwijk vooral de virtuele boze schoonmoeder en het ex-vriendje.

Lees meer

Voor vrienden, familie of vereniging - MyCitygame

Spannender kan niet!

Shoot Out

Beleef een spannend achtervolgingsspelletje. Je gaat de strijd aan om zoveel mogelijk virtuele kluizen op te blazen en de tegenstanders te beroven.

Lees meer
Wereldberoemd!

Kolonisten

Speel de gps-variant van het wereldbefaamde bordspel “Kolonisten van Catan” als stadsspel.

Lees meer
Topper!

Sherlock

Er heeft een misdaad plaatsgevonden in de stad en de politie heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak. Ben jij de enige échte Sherlock?

Lees meer
Meest geschikt voor kinderen!

Sherlock Kids

Jonge speurneuzen lossen de moord op! Zoek virtuele aanwijzingen in de stad en ontmasker de moordenaar in de lijst met mogelijke verdachten.

Lees meer
Nieuwste citygame!

Hunted

Criminelen en premiejagers gaan de strijd aan met elkaar in dit spannend en sportief stadsspel. In de helft van het spel worden de rollen omgedraaid. Welke stad kies jij als crime scene?

Lees meer
Escape Game in de stad

Dr. Crypto's Escape Game

Bevrijd binnen de 2 uur zoveel mogelijk gijzelaars! Hou je van strategie, samenwerking en puzzels? Dan is dit Escape Game stadsspel echt iets voor jou!

Lees meer
Escape Game op smartphone

Dr. Crypto's Escape Game Junior

Hou je van doordenkers, raadsels en puzzels oplossen? Dan is de junior versie van het Escape Game stadsspel geknipt voor jou!

Lees meer