Op uitstap in Breda met een stadsspel

Op uitstap naar Breda kan je op een hippe manier met een stadsspel. Je kiest zelf voor actie of mysterie in je stad spel.

Ben je fan van Escape Rooms en hou je van breinbrekers? Dan is Dr. Crypto’s Escape game misschien wel jouw ding! Kan jij de gijzelaars bevrijden binnen de 2 uur? Voor tieners van 12-17 jaar is er een junior versie van dit stadsspel.

Bewijs jouw speurderskwaliteiten door een virtuele moord op te lossen en kruip in de huid van detective Sherlock Holmes. Speel je dit stadsspel in Breda met het gezin? Dan hebben we ook een kids versie van Sherlock voor kids van 8 tot 14 jaar. 

Als het wat meer sportief mag zijn, kies dan voor een stadsspel met actie zoals Shoot Out of Hunted. Je pleegt virtuele kluizenroven Breda als speelterrein, ontsnapt aan tegenstanders en gaat met de grootste buit aan de haal!

Ga je op uitstap naar Breda om de vrijgezellen dag van jouw beste vriend of vriendin te vieren? Ontdek de stad dan eerst met een stadsspel alvorens het nachtleven in te duiken. Dankzij The Wedding Planner of The Hangover beleef je enkele uurtjes spanning en lol! Voeg vooraf je eigen vragen en foto opdrachten toe en geef het stadsspel een persoonlijke touch.

Maak je klaar voor je stadsspel in 3 stappen:

  1. Koop je spelcode online
  2. Installeer de app op je smartphone(s) en neem de spelinstructies door.
  3. Verzamel in het stadscentrum van Breda en start het stadsspel.

Start

Gekend voor:

  • Het Kasteel van Breda: het woonhuis van de Nassaus
  • De Onze Lieve Vrouwekerk: Negen Nassaus en de eerste prins van Oranje liggen hier begraven en kregen schitterende grafmonumenten
  • Het Park Valkenberg: een echte Bredase hotspot
  • Het Spanjaardsgat: de plek waar turfschipper Adriaan van Bergen in 1590 zijn schip het kasteel binnenvoer

Voor vrijgezellen - MyCitygame

Spel vol fun!

The Wedding Planner

De weddingplanner heeft gefaald! Breng snel alle ontbrekende attributen in orde voor de trouwdag van je beste vriendin. Maar ontwijk vooral de virtuele boze schoonmoeder en het ex-vriendje.

Lees meer
Ludiek vrijgezellenspel

The Hangover

Competitief gps spel. Geen ordinaire kroegentocht, maar een ludiek spel om de trouwpartij van je beste vriend tijdig georganiseerd te krijgen.

Lees meer
Nieuwste citygame!

Hunted

Criminelen en premiejagers gaan de strijd aan met elkaar in dit spannend en sportief stadsspel. In de helft van het spel worden de rollen omgedraaid. Welke stad kies jij als crime scene?

Lees meer

Voor vrienden, familie of vereniging - MyCitygame

Wereldberoemd!

Kolonisten

Speel de gps-variant van het wereldbefaamde bordspel “Kolonisten van Catan” als stadsspel.

Lees meer
Topper!

Sherlock

Er heeft een misdaad plaatsgevonden in de stad en de politie heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak. Ben jij de enige échte Sherlock?

Lees meer
Escape Game op smartphone

Dr. Crypto's Escape Game Junior

Hou je van doordenkers, raadsels en puzzels oplossen? Dan is de junior versie van het Escape Game stadsspel geknipt voor jou!

Lees meer
Spannender kan niet!

Shoot Out

Beleef een spannend achtervolgingsspelletje. Je gaat de strijd aan om zoveel mogelijk virtuele kluizen op te blazen en de tegenstanders te beroven.

Lees meer
Nieuwste citygame!

Hunted

Criminelen en premiejagers gaan de strijd aan met elkaar in dit spannend en sportief stadsspel. In de helft van het spel worden de rollen omgedraaid. Welke stad kies jij als crime scene?

Lees meer
Escape Game in de stad

Dr. Crypto's Escape Game

Bevrijd binnen de 2 uur zoveel mogelijk gijzelaars! Hou je van strategie, samenwerking en puzzels? Dan is dit Escape Game stadsspel echt iets voor jou!

Lees meer
Meest geschikt voor kinderen!

Sherlock Kids

Jonge speurneuzen lossen de moord op! Zoek virtuele aanwijzingen in de stad en ontmasker de moordenaar in de lijst met mogelijke verdachten.

Lees meer