Ontdek De Haan met een leuk stadsspel

Ontdek De Haan, het mooiste dorp van de Belgische Kust, op een interactieve manier! Voor elke gelegenheid vind je bij Geoteam een passend stadsspel!

De Haan bestaat uit pure nostalgie en historiek. Bezoek niet alleen het historische tramstation, maar help de politie met een onopgeloste moord. Kruip in de huid van Sherlock Holmes en los onze virtuele moord op. Speel je dit stadsspel met het gezin? Dan hebben we ook een kids versie van Sherlock.

Ben je fan van de befaamde Escape Rooms en hou je van breinbrekende puzzels? Dan is Dr. Crypto’s Escape game misschien wel jouw ding! Bevrijd jij Dr. Crypto’s gijzelaars binnen de 2 uur? Wist je dat Albert Einstein himself zijn zomers doorbracht in De Haan? Kun jij zijn intelligentie gebruiken om de moordlustige Dr. Crypto een hak te zetten?

Als er wat meer actie mag zijn, kies je beter voor Shoot Out. Een virtuele kluizenroof met de stad als speelterrein, waarin je je tegenstanders overvalt en hopelijk met de grootste buit aan de haal gaat!

Of ga je binnenkort op stap voor de vrijgezellen van jouw beste vriend of vriendin? Kies dan voor The Hangover of The Wedding Planner voor enkele uurtjes dolle pret!

Bij elk Geoteam stadsspel word je gestimuleerd om te bewegen en dan komt de fun vanzelf!

Klaar voor het avontuur? Koop online je spelcode, installeer de app op je smartphone(s) en neem de spelinstructies door. Verzamel in het centrum van De Haan en start het stadsspel. Veel plezier!

Hiervoor ga je naar De Haan:

  • Historische villawijk de Concessie
     
  • Gevarieerde natuur: strand, duinen en bos
     
  • 10 Reusachtige hanen
     
  • Authentieke buurtcinema Rio

Voor vrijgezellen - MyCitygame

Spel vol fun!

The Wedding Planner

De weddingplanner heeft gefaald! Breng snel alle ontbrekende attributen in orde voor de trouwdag van je beste vriendin. Maar ontwijk vooral de virtuele boze schoonmoeder en het ex-vriendje.

Lees meer
Nieuwste citygame!

Hunted

Criminelen en premiejagers gaan de strijd aan met elkaar in dit spannend en sportief stadsspel. In de helft van het spel worden de rollen omgedraaid. Welke stad kies jij als crime scene?

Lees meer
Ludiek vrijgezellenspel

The Hangover

Competitief gps spel. Geen ordinaire kroegentocht, maar een ludiek spel om de trouwpartij van je beste vriend tijdig georganiseerd te krijgen.

Lees meer

Voor vrienden, familie of vereniging - MyCitygame

Meest geschikt voor kinderen!

Sherlock Kids

Jonge speurneuzen lossen de moord op! Zoek virtuele aanwijzingen in de stad en ontmasker de moordenaar in de lijst met mogelijke verdachten.

Lees meer
Wereldberoemd!

Kolonisten

Speel de gps-variant van het wereldbefaamde bordspel “Kolonisten van Catan” als stadsspel.

Lees meer
Topper!

Sherlock

Er heeft een misdaad plaatsgevonden in de stad en de politie heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak. Ben jij de enige échte Sherlock?

Lees meer
Nieuwste citygame!

Hunted

Criminelen en premiejagers gaan de strijd aan met elkaar in dit spannend en sportief stadsspel. In de helft van het spel worden de rollen omgedraaid. Welke stad kies jij als crime scene?

Lees meer
Escape Game in de stad

Dr. Crypto's Escape Game

Bevrijd binnen de 2 uur zoveel mogelijk gijzelaars! Hou je van strategie, samenwerking en puzzels? Dan is dit Escape Game stadsspel echt iets voor jou!

Lees meer
Escape Game op smartphone

Dr. Crypto's Escape Game Junior

Hou je van doordenkers, raadsels en puzzels oplossen? Dan is de junior versie van het Escape Game stadsspel geknipt voor jou!

Lees meer
Spannender kan niet!

Shoot Out

Beleef een spannend achtervolgingsspelletje. Je gaat de strijd aan om zoveel mogelijk virtuele kluizen op te blazen en de tegenstanders te beroven.

Lees meer