Ontdek Koksijde met een leuk stadsspel

Ontdek Koksijde, ofwel de Bloemenbadplaats, op een interactieve manier! Voor elke gelegenheid vind je bij Geoteam een passend stadsspel!

Kruip in de huid van Sherlock Holmes en bewijs jouw speurderskwaliteiten door onze virtuele moord op te lossen. Vinden jullie misschien aanwijzingen op de hoogste duin van België, namelijk de ‘Hoge Blekker’? Speel je dit stadsspel met het gezin? Dan hebben we ook een kids versie van Sherlock.

Ben je fan van de befaamde Escape Rooms en hou je van breinbrekende puzzels? Dan is Dr. Crypto’s Escape game misschien wel jouw ding! Vind jij de gijzelaars terug? Misschien werden ze door Dr. Crypto opgesloten in de witte vissershuizen? Het is jouw taak om Dr. Crypto’s gijzelaars binnen de 2 uur te bevrijden!

Als er wat meer actie mag zijn, kies je beter voor Shoot Out. Een virtuele kluizenroof met Koksijde als speelterrein, overval je tegenstanders en ga met de grootste buit aan de haal!

Met The Hangover of The Wedding Planner beleef je enkele uurtjes dolle pret tijdens de vrijgezellendag van jouw beste vriend of vriendin!

Bij elk Geoteam stadsspel word je gestimuleerd om te bewegen en dan komt de fun vanzelf!

Klaar voor het avontuur? Koop online je spelcode, installeer de app op je smartphone(s) en neem de spelinstructies door. Verzamel in het centrum van Koksijde en start het stadsspel. Veel plezier!

Koksijde, dat is:

  • De Hoge Blekker, de hoogste duin aan de kust
     
  • De militaire luchtmachtbasis
     
  • Gezellige beach bars

Voor vrijgezellen - MyCitygame

Spel vol fun!

The Wedding Planner

De weddingplanner heeft gefaald! Breng snel alle ontbrekende attributen in orde voor de trouwdag van je beste vriendin. Maar ontwijk vooral de virtuele boze schoonmoeder en het ex-vriendje.

Lees meer
Ludiek vrijgezellenspel

The Hangover

Competitief gps spel. Geen ordinaire kroegentocht, maar een ludiek spel om de trouwpartij van je beste vriend tijdig georganiseerd te krijgen.

Lees meer

Voor vrienden, familie of vereniging - MyCitygame

Spannender kan niet!

Shoot Out

Beleef een spannend roversspelletje. Je gaat de strijd aan om zoveel mogelijk virtuele kluizen op te blazen en de tegenstanders te beroven.

Lees meer
Topper!

Sherlock

Er heeft een misdaad plaatsgevonden in de stad en de politie heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak. Ben jij de enige échte Sherlock?

Lees meer
Nieuwste citygame!

Dr. Crypto's Escape Game

Bevrijd binnen de 2 uur zoveel mogelijk gijzelaars! Hou je van strategie, samenwerking en puzzels? Dan is dit Escape Game stadsspel echt iets voor jou!

Lees meer
Meest geschikt voor kinderen!

Sherlock Kids

Jonge speurneuzen lossen de moord op! Zoek virtuele aanwijzingen in de stad en ontmasker de moordenaar in de lijst met mogelijke verdachten.

Lees meer