Ontdek Nieuwpoort met een leuk stadsspel

Ontdek Nieuwpoort, de hoofdstad van de Verse vis, op een interactieve manier! Voor elke gelegenheid vind je bij Geoteam een passend stadsspel!

Kruip in de huid van Sherlock Holmes en bewijs jouw speurderskwaliteiten door onze virtuele moord op te lossen. Speel je dit stadsspel met het gezin? Dan hebben we ook een kids versie van Sherlock. Hebben je kinderen het mysterie opgelost? Verwen hen nadien in de kinderboerderij de Lenspolder!

Dr. Crypto’s Escape game misschien wel jouw ding als je van Escape Rooms en breinbrekende puzzels houdt! Bevrijd jij Dr. Crypto’s gijzelaars binnen de 2 uur? Vang je daarnaast ook zijn handlangers? Hopelijk bevinden ze zich nabij de Havengeul, gooi jij ze in het water?

Een virtuele kluizenroof met de stad als speelterrein, dat is Shoot Out! Overval je tegenstanders en ga met de grootste buit aan de haal! Actie gegarandeerd. Is je buit groot genoeg om een jacht kopen? Parkeer deze dan in de grootste jachthaven van Noord-Europa!

Misschien vier je binnenkort wel de vrijgezellendag van jouw beste vriend of vriendin? Dan zit je met The Hangover of The Wedding Planner goed voor anderhalf uur dolle pret!

Bij elk Geoteam stadsspel word je gestimuleerd om te bewegen en dan komt de fun vanzelf!

Klaar voor het avontuur? Koop online je spelcode, installeer de app op je smartphone(s) en neem de spelinstructies door. Verzamel in het centrum van Nieuwpoort en start het stadsspel. Veel plezier!

Naar Nieuwpoort ga je voor:

  • Geleid bezoek aan de Vismijn
     
  • Natuurreservaat De Ijzermonding
     
  • Jan Turpin, de grootste gedragen reus in Europa

Voor vrijgezellen - MyCitygame

Ludiek vrijgezellenspel

The Hangover

Competitief gps spel. Geen ordinaire kroegentocht, maar een ludiek spel om de trouwpartij van je beste vriend tijdig georganiseerd te krijgen.

Lees meer
Spel vol fun!

The Wedding Planner

De weddingplanner heeft gefaald! Breng snel alle ontbrekende attributen in orde voor de trouwdag van je beste vriendin. Maar ontwijk vooral de virtuele boze schoonmoeder en het ex-vriendje.

Lees meer
Nieuwste citygame!

Hunted

Criminelen en premiejagers gaan de strijd aan met elkaar in dit spannend en sportief stadsspel. In de helft van het spel worden de rollen omgedraaid. Welke stad kies jij als crime scene?

Lees meer

Voor vrienden, familie of vereniging - MyCitygame

Wereldberoemd!

Kolonisten

Speel de gps-variant van het wereldbefaamde bordspel “Kolonisten van Catan” als stadsspel.

Lees meer
Escape Game op smartphone

Dr. Crypto's Escape Game Junior

Hou je van doordenkers, raadsels en puzzels oplossen? Dan is de junior versie van het Escape Game stadsspel geknipt voor jou!

Lees meer
Topper!

Sherlock

Er heeft een misdaad plaatsgevonden in de stad en de politie heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak. Ben jij de enige échte Sherlock?

Lees meer
Escape Game in de stad

Dr. Crypto's Escape Game

Bevrijd binnen de 2 uur zoveel mogelijk gijzelaars! Hou je van strategie, samenwerking en puzzels? Dan is dit Escape Game stadsspel echt iets voor jou!

Lees meer
Spannender kan niet!

Shoot Out

Beleef een spannend achtervolgingsspelletje. Je gaat de strijd aan om zoveel mogelijk virtuele kluizen op te blazen en de tegenstanders te beroven.

Lees meer
Nieuwste citygame!

Hunted

Criminelen en premiejagers gaan de strijd aan met elkaar in dit spannend en sportief stadsspel. In de helft van het spel worden de rollen omgedraaid. Welke stad kies jij als crime scene?

Lees meer
Meest geschikt voor kinderen!

Sherlock Kids

Jonge speurneuzen lossen de moord op! Zoek virtuele aanwijzingen in de stad en ontmasker de moordenaar in de lijst met mogelijke verdachten.

Lees meer