Met de collega's op teambuilding in Planckendael

Een dierentuin als locatie voor jouw teambuilding

Wie jaarlijks de organisatie van de teambuilding voor zijn rekening neemt, kent de steeds terugkerende vraag wel: Wat gaan we nu weer organiseren? Kom origineel uit de hoek en kies voor Planckendael als locatie voor jouw teambuilding. Treed tijdens de GPS Expedition in de voetsporen van Dr. Livingstone en trek met je team op interactieve ontdekkingstocht door de verschillende continenten in Planckendael. Jachtgeweren en verrekijkers zijn overbodig, want de dieren zitten vlakbij maar veilig afgeschermd. 

Je beestig goed amuseren

Leer niet alleen de beestjes, maar ook je collega's beter kennen tijdens dit gps spel. Via een smartphone legt Dr. Livingstone jullie op de rooster. Werk samen om de raadselachtige filmpjes te ontrafelen en pittige vragen te beantwoorden. Ontdekkingsreiziger Stanley legt jullie creativiteit en teambuilding op de proef met zijn ludieke foto-opdrachten.

Plan je vooraf een meeting of achteraf een diner met dansfeest, dan heeft deze locatie alle troeven om er een geslaagd bedrijfsevent van te maken. Zelfs een picknick in het midden van de wondermooie natuur behoort tot de mogelijkheden.

Wil je absoluut alle mogelijkheden achterhalen van deze teambuilding? Mail ons dan meteen voor meer info of vraag een offerte aan.

Waarom Planckendael?

  • Op ontdekkingsreis door de verschillende continenten
  • Kai-Mook als bekendste inwoner
  • Indrukwekkende evenementenhal
  • Verschillende cateringopties: picknick, snelle lunch, knisperende bbq, sprankelende receptie,...

Voor de collega's

Exclusieve locatie!

GPS Expedition

Zin in een interactieve ontdekkingsreis dicht bij huis? Bind je wandelschoenen aan en vertrek op gps teambuilding in het dierenpark. Van een unieke teambuilding locatie gesproken!

Lees meer