Beleef Rijsel op speelse manier met een stadsspel!

 • Met een detective spel waarbij de politie jouw hulp nodig heeft bij het oplossen van een mysterieuze moord. Stap als een Sherlock Holmes door Rijsel en verzamel bewijsmateriaal om de verdachte in de boeien te slaan. Spelen er kids van 8 tot 14 jaar mee, neem dan de kids versie van Sherlock als geschikte stadsspel. 
   
 • Ben je een Mastermind in het kraken van codes en fan van Escape Rooms? Probeer dan Dr.Crypto te verslaan en zijn gijzelaars te bevrijden binnen de 2 uur dat dit stadsspel duurt. De gijzelaars zitten virtueel opgesloten op verschillende locaties in Rijsel en hebben jouw hulp nodig. Dr. Crypto’s Escape game  en de junior versie voor tieners van 12-17 jaar bezorgen je een namiddag spel en plezier.
   
 • Ooit al eens gedroomd van een diamantroof te plegen of een bankkluis te kraken? Dan is dit jouw kans in het Shoot Out boevenspel of de spannendste achtervolging in het stadsspel Hunted. Ontsnap aan je tegenstanders en de politie en kroon je tot misdaadkoning van de stad Rijsel!
   
 • Op zoek naar een portie spel en plezier op de vrijgezellen dag van jouw beste vriend of vriendin in Rijsel? Kies dan voor een interactief stadsspelletje The Hangover of The Wedding Planner. Voeg vooraf je eigen vragen en foto opdrachten toe aan dit spel.

Klaar voor je avontuur in 3 stappen:

 1. Koop je spelcode online
 2. Installeer de app op je smartphone(s) en neem de spelinstructies door.
 3. Verzamel in het stadscentrum van Rijsel en start het stadsspel.

Start

Gekend voor:

o    Vieux Lille: smalle geplaveide straatjes die geflankeerd worden door oude herenhuizen met indrukwekkende gevels
o    Place du Général-de-Gaulle: het centrale marktplein van Lille. Met In het midden  La Colonne de la Déesse
o    Het Belfort: maar liefst 101 meter hoog
o    Cathedrale Notre-Dame de la Treille

Voor vrijgezellen - MyCitygame

Ludiek vrijgezellenspel

The Hangover

Competitief gps spel. Geen ordinaire kroegentocht, maar een ludiek spel om de trouwpartij van je beste vriend tijdig georganiseerd te krijgen.

Lees meer
Nieuwste citygame!

Hunted

Criminelen en premiejagers gaan de strijd aan met elkaar in dit spannend en sportief stadsspel. In de helft van het spel worden de rollen omgedraaid. Welke stad kies jij als crime scene?

Lees meer
Spel vol fun!

The Wedding Planner

De weddingplanner heeft gefaald! Breng snel alle ontbrekende attributen in orde voor de trouwdag van je beste vriendin. Maar ontwijk vooral de virtuele boze schoonmoeder en het ex-vriendje.

Lees meer

Voor vrienden, familie of vereniging - MyCitygame

Meest geschikt voor kinderen!

Sherlock Kids

Jonge speurneuzen lossen de moord op! Zoek virtuele aanwijzingen in de stad en ontmasker de moordenaar in de lijst met mogelijke verdachten.

Lees meer
Wereldberoemd!

Kolonisten

Speel de gps-variant van het wereldbefaamde bordspel “Kolonisten van Catan” als stadsspel.

Lees meer
Escape Game in de stad

Dr. Crypto's Escape Game

Bevrijd binnen de 2 uur zoveel mogelijk gijzelaars! Hou je van strategie, samenwerking en puzzels? Dan is dit Escape Game stadsspel echt iets voor jou!

Lees meer
Topper!

Sherlock

Er heeft een misdaad plaatsgevonden in de stad en de politie heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak. Ben jij de enige échte Sherlock?

Lees meer
Escape Game op smartphone

Dr. Crypto's Escape Game Junior

Hou je van doordenkers, raadsels en puzzels oplossen? Dan is de junior versie van het Escape Game stadsspel geknipt voor jou!

Lees meer
Nieuwste citygame!

Hunted

Criminelen en premiejagers gaan de strijd aan met elkaar in dit spannend en sportief stadsspel. In de helft van het spel worden de rollen omgedraaid. Welke stad kies jij als crime scene?

Lees meer