Ontdek omgeving C-Mine met een leuk stadsspel

Ontdek Waterschei op een interactieve manier! Voor elke gelegenheid vind je bij Geoteam een passend stadsspel!

Kruip in de huid van Sherlock Holmes en bewijs jouw speurderskwaliteiten door onze virtuele moord op te lossen. Speel je dit stadsspel met het gezin? Dan hebben we ook een kids versie van Sherlock.

Ben je fan van de befaamde Escape Rooms en hou je van breinbrekende puzzels? Dan is Dr. Crypto’s Escape game misschien wel jouw ding! Bevrijd jij Dr. Crypto’s gijzelaars binnen de 2uur?

Als er wat meer actie mag zijn, kies je beter voor Shoot Out. Een virtuele kluizenroof met de stad als speelterrein, overval je tegenstanders en ga met de grootste buit aan de haal!

Of vier je binnenkort de vrijgezellendag van jouw beste vriend of vriendin? Kies dan voor The Hangover of The Wedding Planner voor enkele uurtjes dolle pret!

Bij elk Geoteam stadsspel word je gestimuleerd om te bewegen en dan komt de fun vanzelf!

Klaar voor het avontuur?

Koop online je spelcode, installeer de app op je smartphone(s) en neem de spelinstructies door. Verzamel   en start het stadsspel. Veel plezier!

Waterschei bezoek je voor:

  • De Christus Koningkerk, een mijnkathedraal gebouwd tussen 1934 en 1936.

  • De Tuinwijk, ten westen van de steenkoolmijn.
     
  • De mijnterril, een wandel- en natuursite die deel uitmaakt van het natuurgebied Klaverberg.
  • De voormalige steenkoolmijn, met een aantal monumentale gebouwen die inmiddels een andere betrekking hebben gekregen.

Voor vrienden, familie of vereniging - MyCitygame

Meest geschikt voor kinderen!

Sherlock Kids

Jonge speurneuzen lossen de moord op! Zoek virtuele aanwijzingen in de stad en ontmasker de moordenaar in de lijst met mogelijke verdachten.

Lees meer
Spannender kan niet!

Shoot Out

Beleef een spannend roversspelletje. Je gaat de strijd aan om zoveel mogelijk virtuele kluizen op te blazen en de tegenstanders te beroven.

Lees meer
Escape Game in de stad

Dr. Crypto's Escape Game

Bevrijd binnen de 2 uur zoveel mogelijk gijzelaars! Hou je van strategie, samenwerking en puzzels? Dan is dit Escape Game stadsspel echt iets voor jou!

Lees meer
Topper!

Sherlock

Er heeft een misdaad plaatsgevonden in de stad en de politie heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak. Ben jij de enige échte Sherlock?

Lees meer