Strik de Vrijgezel: Het vrijgezellenspel vol knotsgekke opdrachten!

Eén van je vrienden gaat binnenkort trouwen en jullie willen hem of haar een dagje in de schijnwerpers plaatsen? Op zoek naar een vrijgezellenspel dat je met de hele vriendengroep samen kan spelen? Kies dan voor dit vrijgezellenspel vol ludieke opdrachten. Lachen en tieren, de ganse namiddag!

Dit spel speel je met slechts 1 toestel (in 1 groepje).

Lees meer
  • 3u
  • Je speelt in 1 groep
  • Big fun!
Beoordeling van onze spelers:
5 reviews
Strik de vrijgezel vrijgezellenspel met opdrachten

Vanaf € 30,00

In welke taal wil je spelen?

Jouw prijs: € 30,00

MyCitygame

Powered by Geoteam

100% vrijheid
Speel zelf met wie en wanneer je wil.

Snel besteld
Koop online en ontvang meteen je spelcode en spelinstructies.

Gratis app
De app download je gratis vanaf de Google Play Store of de Apple App Store

Lees meer

Hoe werkt het?

1

Koop je spelcode!

Kies je spel, de locatie, de taal en het aantal toestellen en betaal online.

2

Installeer de app!

Bij je aankoopbevestiging krijg je per mail de downloadlink om de gratis app te installeren

3

Go for it!

Ben je op je locatie, klaar om het spel te spelen? Geef op elk toestel dezelfde spelcode in en START!

Vrijgezel geschikt voor het huwelijk?

Vooraleer de aanstaande van de vrijgezel in het huwelijksbootje stapt, wil die toch wel weten welk vlees hij/zij in de kuip heeft. Daag de vrijgezel daarom uit tijdens een interactief citygame, waarbij zowel intelligentie als praktische vaardigheden op de proef worden gesteld. Strik de vrijgezel neemt de vriendengroep op sleeptouw tijdens de gekste stadswandeling ooit.

Brein op de proef! Einstein of …?

Je smartphone of tablet wijst je de weg naar verschillende leuke locaties in de stad. Jullie krijgen hier multimediale raadsels en boeiende vragen over de stad voorgeschoteld. Zo worden intelligentie en analytisch denkvermogen van de vrijgezel getest!

Handige Harry of Kluns?

De aanstaande wil natuurlijk niet alleen weten hoe slim zijn/haar verloofde is, maar zal ook op praktische vaardigheden testen. De vrijgezel wordt extra op de proef gesteld met uitdagende opdrachten! Worden ze tot een goed einde gebracht? En hoe stressbestendig gaat de vrijgezel om met timer opdrachten? Lachwekkende momenten gegarandeerd!

Jullie taak? Als goede vrienden helpen jullie de opdrachten in dit vrijgezellenspel tot een goed einde te brengen, maar bovenal zorgen jullie ook voor bewijsmateriaal!

Klaar voor de grote stap?

Is de vrijgezel een “keepertje” of slaapt de aanstaande er best nog een nachtje over vooraleer in het huwelijksbootje te stappen? Het resultaat van jullie opdrachten in dit vrijgezellenspel brengt uitsluitsel! Jullie gekke belevenissen en creatieve uitspattingen bekijk je achteraf in het online album. Wat een leuke herinnering aan deze speciale dag!

Apple Store: GPSPlayGame App
Google Play Store:City Adventure

Reviews

Super

Melissa

Samen met groepje van 8 dames en de vrijgezel een leuke middag beleefd in Gent! Naast de zoekopdrachten zijn er ook leuke opdrachtjes voor de bruid in spe. Dat maakte het wat afwisselend. Ook leuk zijn de foto's die je achteraf via mail krijgt als spel afgelopen is!
Gemakkelijk te installeren.
Zéker een aanrader!

Super leuk en veel gelachen!

Barbara

Toffe belevenis

Sindy

We hebben ons geamuseerd en veel gelachen was echt een aanrader!

Onze bachelor had er zijn werk en plezier mee!

Bram

Wij hebben het 'Strik de vrijgezellen'-spel gespeeld in Brugge. Alles is zeer goed verlopen. Vooraf werd alles snel en vlot geregeld. Het spel zelf zat heel goed in elkaar. Onze bachelor heeft er zijn werk en plezier in gehad en de rest heeft zich ook goed geamuseerd. We hebben zo Brugge ook wat leren kennen. Ik zou het zeker nog eens opnieuw doen, maar dan wel een ander spel.

Het leuke is dat je sowieso originele foto's hebt achteraf.

Kelly

Wij hebben 'Strik de vrijgezel' in Gent gespeeld. Het was een zeer leuke manier om de stad eens op een andere manier te leren kennen. De tijd ging snel voorbij. In het begin was het niet zo duidelijk hoe we juist moesten starten maar uiteindelijk waren we snel mee weg. Het leuke is dat je sowieso originele foto's hebt achteraf. Voor herhaling vatbaar ;-)

Locaties

Dit spel kan gespeeld worden in volgende steden:

Aalst   Antwerpen   Bergen   Bornem   Brugge   Brussel   De Panne   Diest   Gent   Halle   Hasselt   Ieper   Kortrijk   Leuven   Lier   Luik   Mechelen   Namen   Oostende   Oudenaarde   Sint-Truiden  

Staat jouw locatie er niet tussen?
We werken er dagelijks aan meer steden en locaties toe te voegen.

Contacteer ons om dit spel eventueel ook op jouw locatie te voorzien.

Speel jij binnenkort deze boeiende citygame?

Koop je spelcode