Teambuilding aan de kust? Westhoek Adventure!

Westhoek Adventure: een dagje uitdagende teambuilding aan de kust. Laarzen aan want je start met een gps-dropping doorheen het natuurreservaat De Westhoek. Een avontuurlijke teambuilding aan de kust? Combineer een schattenjacht in de natuur met een citygame in De Panne tijdens het Westhoek Adventure!

Lees meer
  • 4u tot 6u
  • 20 tot >100
  • Dagvullend programma
Vraag nu je offerte
Binnen 24 uur heb je antwoord van ons.
Beoordeling van onze spelers:
3 reviews

In het natuurreservaat De Westhoek

Westhoek Adventure vergast je op een dagje teambuilding aan de kust. Laarzen aan! Starten doe je met een gps-dropping doorheen het natuurreservaat De Westhoek. Had je ooit al gehoord van de visserslegende van Pier Kloeffe? We droppen je in het reservaat, waar je op zoek gaat naar Piers verborgen schat. Beantwoord vragen op je trektocht om het volgende checkpoint te bereiken met je gps. Wie graaft als eerste de schat op?

Verken De Panne

Na een verkwikkende lunch duiken jullie het stadje aan zee en haar befaamde villawijk in, voor een spannende teambuilding aan de kust. Met een smartphone die je leuke vragen en raadsels voorschotelt ga je op ontdekking. Je bouwt onderweg een score op met je team. De licht sportieve opdrachten tussendoor brengen je gegarandeerd in vakantiesfeer en de juiste teamspirit. Leg alles vast op gekke foto’s voor jullie teambuilding album.

Geoteam zorgt dat jullie teambuilding aan de kust naadloos verloopt met een vergadering vooraf, een lunch ’s middags en een team event in de namiddag.

Op zoek naar het ideale spel voor je teamdag?

Wij zijn jouw partner voor een geweldige teambuilding

  • We adviseren je om het geschikte spel te kiezen.
  • We helpen je bij de praktische organisatie van je teamdag.
  • Je krijgt van ons een persoonlijke begeleider ter plekke.
  • Iets eten of drinken voor of na het spel? Daar kennen we de beste adressen in al onze steden voor.
  • Vergaderzaal nodig op locatie? Wij faciliteren graag.
Vraag nu je offerte
Binnen 24 uur heb je antwoord van ons.

Reviews

Teamuitje was een succes!

Glenn (UZ Gent)

Nog eens hartstikke bedankt voor deze fantastische dag in De Panne. Alle deelnemers hebben zich geamuseerd en waren vol lof na afloop.

Een zeer leuke ervaring

Joyce (UZ Gent )

Het was een zeer leuke ervaring. Soms keken de mensen eens raar omwille van de opdrachten, maar dat namen we er graag bij. Het is een activiteit voor jong en oud!

Heerlijk dagje ontspannen

Stefanie

De organisatie van onze teamdag is vlekkeloos verlopen dankzij Geoteam. Hoewel het twee keer een gps-spel is dat we speelden, was de invulling ervan zeer verschillend. Beide spellen waren uitdagend en zorgden ervoor dat we de collega's op een andere manier hebben leren kennen. Bovendien waren de weergoden ons goedgezind en hadden we echt een stralende dag! Jullie zien ons zeker nog terug!

Locaties

Dit spel kan gespeeld worden in volgende steden:

De Panne  

Staat jouw locatie er niet tussen?
We werken er dagelijks aan meer steden en locaties toe te voegen.

Contacteer ons om dit spel eventueel ook op jouw locatie te voorzien.

Speel jij binnenkort deze boeiende citygame?

Vraag nu je offerte