16 jaar ervaring

Een succesvolle teambuilding organiseren begint hier

Een teambuilding organiseren doe je in de eerste plaats om mensen met elkaar te verbinden!

  • je stimuleert de teamspirit
  • je versterkt de band met het bedrijf
  • je oefent samenwerken op een ongedwongen manier 

Bij een goede teambuilding activiteit moet IEDEREEN zich betrokken voelen met aangepaste uitdagingen en doelen.
"Keep it simple and fun!"

Wat hebben onze teambuilding professionals voor jou in petto?

ONTDEK ALLES WAT JE NODIG HEBT

 

Online escape room

Lost Treasure online escape room

Griezelig spannend!

Trailer

ONTDEK

 

 
Online escape game

Project Pegasus online escape game

Mysterieuze verdwijningszaak!

VERTEL ME MEER

 

 
Online team activiteiten

Teambuilding activiteiten vanop afstand

Hoe creëer je teamspirit en hou je medewerkers gemotiveerd nu werken op afstand de regel is? Een online teamspel, makkelijk te organiseren!

Bekijk de online teambuilding activiteiten

Volg onze sociale kanalen

                 

                 

@home game

Agent Q voor kids & tieners

Lockdown of niet, speel dit interactieve spel bij jou thuis.

Vorm een team met Agent Q. Zoek verborgen QR-codes in huis, ontcijfer mysterieuze en bizarre raadsels en versla de virtuele saboteur.

start

 

 

Neem je smartphone of tablet bij de hand, bestel je spel vanaf slechts €15 en start het avontuur.

Versie voor kids van 8 - 12 jaar.
Versie voor tieners van 13 - 17 jaar.

 

Ben je op zoek naar een teambuilding-activiteit? Of wil je een evenement organiseren voor een schoolklas, vriendenuitje of vrijgezellenfeest? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Geoteam organiseert en faciliteert jouw evenement van begin tot eind.

Geoteam ontzorgt

Wil jij een evenement organiseren voor een groep, maar zie je op tegen al het regelwerk dat hiermee gepaard gaat? Of twijfel je welke activiteiten geschikt zijn voor een grote groep en vind je het lastig om te bepalen wat jullie zullen gaan doen? Dan verwelkomen we je graag als klant bij Geoteam en voorzien we je van al het benodigde advies!

Wij faciliteren de volledige omkadering van je teambuilding-activiteit. Met ruim 15 jaar ervaring binnen de citygamewereld weten wij precies wat er nodig is om een teambuilding-activiteit tot een succes te maken.

Wij helpen je bij het organiseren van je activiteit door het aanbieden van complete spellen. Deze bevatten alle onderdelen die nodig zijn, er is met alles rekening gehouden. Kies uit diverse boeiende online teamspelen, stadsspelen en andere teambuilding-activiteiten. 

Complete checklist

Ook hebben wij de meest complete checklist samengesteld voor de optimale voorbereiding van je evenement. Hiermee zorg je met gemak voor een tot in de puntjes geregelde activiteit voor jouw team. Tijdens het event leveren wij professionele begeleiders om ook op de dag zelf een perfecte organisatie te garanderen. Laat niets aan het toeval over en organiseer je teambuilding of groepsevent met Geoteam!

Contacteer ons bij vragen

Heb je nog vragen voor je een offerte wilt aanvragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan voor je klaar en beantwoorden met plezier al je vragen over het organiseren van een teambuilding-activiteit, schooluitje of ander groepsevent.

 

Ook interessant:

Online teamspelen| Leuke klasuitstappen

Ontvang de meest complete checklist voor de perfecte organisatie van je team event, samengesteld door onze ervaren eventbegeleiders.