El Profesor in The big city escape

El Profesor maakt zich klaar voor de volgende historische kraak ?!
Helaas heeft hij een groot probleem: zijn bendeleden zitten nog opgesloten in de stad en hij heeft jullie nodig als lokale handlangers. 

Lees meer
  • 2u
  • 6 > 500
  • Teamwork
Vraag nu je offerte
Binnen 24 uur heb je antwoord van ons.

Stijg boven jezelf uit en help El Profesor om zijn teamleden te bevrijden, de locatie van het Safe House te weten te komen en op het juiste rendez-vous punt af te spreken. Waar zal hij zijn volgende slag slaan?

Kraak de raadsels, bevrijd de bende en lokaliseer het Safe House!

De skills van een crimineel beperken zich tegenwoordig niet meer tot het openbreken van een slot of het uitschakelen van een alarm. Tegenwoordig moet je in staat zijn om de moeilijkste breinbrekers en de meest ingenieuze puzzels op te lossen wil je meedraaien in het milieu. 

Ga samen met je team op pad en zorg ervoor dat je Rio, Tokyo, Denver, Nairobi en alle anderen uit hun cel kan bevrijden door het oplossen van raadsels en breinbrekers. Breng de verschillende elementen samen, denk na, herbekijk en EUREKA! Kom tot de juiste oplossing!

Opgepast! Niet enkel El Profesor en zijn teamleden bevinden zich in de stad maar ook onze goede “vrienden” van La Guardia Civil zijn van de partij. Zijn ze hier om jullie te helpen of om te saboteren? Niets is nog wat het lijkt… Wie kan je vertrouwen en wie niet? Opletten is de boodschap. 

Als jullie er in geslaagd zijn om de bendeleden te bevrijden zit jullie taak er nog niet op! De stad krioelt van de vijandige agenten.  Zijn jullie nog voldoende bij de pinken om de locatie van het Safe House te achterhalen en te weten te komen waar de volgende slag zal plaatsvinden? Dan verdienen jullie  zeker een plaatsje in de eregalerij der criminelen en is de ultieme overwinning jullie deel!
 

Op zoek naar het ideale spel voor je teamdag?

Wij zijn jouw partner voor een geweldige teambuilding

  • We adviseren je om het geschikte spel te kiezen.
  • We helpen je bij de praktische organisatie van je teamdag.
  • Je krijgt van ons een persoonlijke begeleider ter plekke.
  • Iets eten of drinken voor of na het spel? Daar kennen we de beste adressen in al onze steden voor.
  • Vergaderzaal nodig op locatie? Wij faciliteren graag.
Vraag nu je offerte
Binnen 24 uur heb je antwoord van ons.

Locaties

Dit spel kan gespeeld worden in volgende steden:

Aalst   Antwerpen   Bornem   Brugge   Brussel   De Panne   Diest   Gent   Halle   Hasselt   Ieper   Kortrijk   Leuven   Lier   Luik   Mechelen   Namen   Oostende   Oudenaarde  

Staat jouw locatie er niet tussen?
We werken er dagelijks aan meer steden en locaties toe te voegen.

Contacteer ons om dit spel eventueel ook op jouw locatie te voorzien.

Speel jij binnenkort deze boeiende citygame?

Vraag nu je offerte