Oostende

“Ontdek het bruisende Oostende met zijn prachtige stranden, historisch casino en kunstzinnige musea. Wandel langs de elegante Koninklijke Gaanderijen en verken het indrukwekkende Fort Napoleon. Het Mu.ZEE biedt een diepgaande blik op Belgische moderne kunst, terwijl de Mercator en het Ensorhuis getuigen van de rijke geschiedenis en cultuur. Verken de levendige markt in de Stadshalle en geniet van de unieke Geoteam-spellen die een speelse dimensie toevoegen aan je Oostende-ervaring. Of je nu op zoek bent naar ontspanning op het strand, cultuur in musea of plezier met interactieve spellen, Oostende heeft voor elk wat wils!”

Deze spellen raden wij aan

  • GPS City Adventure: Dit gps stadsspel is de ideale manier om de stad op een interactieve en alternatieve manier te ontdekken! Bezoek bekende en minder bekende plekjes, los vragen en raadsels op en leef je creatief uit bij de foto- en video-opdrachten!
  • Strik de Vrijgezel: Eén van je vrienden gaat binnenkort trouwen en jullie willen hem of haar een dagje in de schijnwerpers plaatsen? Op zoek naar een vrijgezellenspel dat je met de hele vriendengroep samen kan spelen? Kies dan voor dit vrijgezellenspel vol ludieke opdrachten. Lachen en tieren, de ganse namiddag!
  • Shoot Out: Waan je in een spannende misdaadfilm tijdens dit spannend stadsspel. Je staat oog in oog met je tegenstanders, klaar met je vinger aan de trekker om het beslissende duel aan te gaan! We hebben je wapen echter ingeruild voor een slimme gps-telefoon.

Zijn deze opties niet wat jij zoekt? Bekijk dan hier al onze spellen!

× Hoe kan ik je helpen?