Mechelen

Ga op een spannend avontuur met vrienden en familie en ontdek Mechelen op een unieke en speelse manier met een stadsspel. Verlies jezelf in de fascinerende straten, los uitdagende puzzels op en vind verborgen schatten terwijl je samen lacht en leert. Een stadsspel biedt een onvergetelijke ervaring waarbij plezier en avontuur centraal staan. Laat Mechelen jouw speelveld zijn en geniet van een dag vol opwinding en ontdekking.

Do-it-yourself stadsspelen in Mechelen met je eigen smartphone:

City AdventureSherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding PlannerStrik de vrijgezel

Een spel in de Mechelse binnenstad? Een originele manier om dit vergeten juweel onder de Vlaamse steden te verkennen! De stad aan de Dijle heeft maar liefst 300 beschermde monumenten, een prachtige Grote Markt, een stadhuis om u tegen te zeggen en tal van gezellige pleintjes. Dat alles maakt van Mechelen één van de mooiste decors voor een stadsspel.

Deze spellen raden wij aan

  • Dr.Crypto’s escape game jr: Ren met je smartphone door de stad op zoek naar Dr. Crypto’s gijzelaars. Hij daagt je uit met raadsels, doordenkers en puzzels. Los ze snel op, want alleen zo kan je de virtuele gijzelaars bevrijden uit de handen van Dr. Crypto.
  • Shoot Out: Beleef een spannend achtervolgingsspelletje. Je gaat de strijd aan om zoveel mogelijk virtuele kluizen op te blazen en de tegenstanders te beroven.
  • City Adventure: Dit gps stadsspel is de ideale manier om de stad op een interactieve en alternatieve manier te ontdekken! Bezoek bekende en minder bekende plekjes, los vragen en raadsels op en leef je creatief uit bij de foto- en video-opdrachten!

Zijn deze opties niet wat jij zoekt? Bekijk dan hier al onze spellen!

× How can I help you?